Credeai că nu ți se poate întâmpla? 7 semne că partenerul te înșală. Nu ai cum să le ratezi!

inselat
Photo by Deon Black on Unsplash

De unde știi dacă partenerul tău înșală? De obicei, dacă îți pui această întrebare, bănuiești deja că ești victima infidelității sau cel puțin că ceva nu este în regulă în relația ta. Semnele care arată că un partener este infidel arată diferit în fiecare relație, desigur, dar există câteva acțiuni comune pe care le poți căuta:

Aspect îmbunătățit

Dacă partenerul începe brusc să facă exerciții fizice și să mănânce mai sănătos, ar putea fi un semn că încearcă să pară mai atrăgător pentru cineva (posibil pentru tine, dar probabil pentru un partener de aventură)

Utilizarea secretă a telefonului sau a computerului

Partenerii infideli tind să-și folosească telefoanele și computerele mai frecvent decât înainte și să le păzească de parcă viața lor ar depinde de asta. Dacă telefonul și laptopul partenerului tău nu au avut niciodată o parolă înainte, iar acum au, nu este un semn bun. Dacă partenerul tău începe brusc să șteargă mesaje și să șteargă zilnic istoricul browserului, nu este un semn bun.

Perioade în care partenerul este inaccesibil

Dacă partenerul tău te înșală, probabil va răspunde mai rar apelurilor și mesajelor tale. Dacă nu poți da de partenerul tău în timp ce lucrează târziu la birou sau într-o călătorie de afaceri, acesta este un semn rău.

Credeai că nu ți se poate întâmpla? 7 semne că partenerul te înșală. Nu ai cum să le ratezi!

Sex semnificativ mai puțin, mai mult, sau diferit în relația ta

Atât nivelul scăzut, cât și nivelul crescut al activității sexuale în relația ta pot fi un semn de infidelitate. Aveți mai puține momente intime deoarece partenerul tău este concentrat pe altcineva; mai mult sex apare pentru că încearcă să acopere asta. Un alt semn posibil al infidelității este deconectarea emoțională a partenerului pe o vreme mai îndelungată.

Prietenii par inconfortabili în jurul tău

În infidelitate, tu, partenerul trădat, ești aproape întotdeauna ultima persoană care află. Prietenii infidelului știu adesea despre infidelitate încă de la început, iar proprii tăi prieteni vor afla cu mult înainte de tine.

Partenerul tău este ostil față de tine și relația voastră

Infidelii tind să-și raționalizeze comportamentul (în mintea lor). O modalitate prin care fac acest lucru este să împingă vina asupra partenerilor. Îți spune că nu arăți așa cum ai făcut-o când s-a căsătorit cu tine sau nu apreciezi toate lucrurile minunate pe care le face pentru tine, așa că merită să aibă puțină distracție în altă parte.

Când aduci în discuție subiectul infidelității, partenerul tău deviază și evită

Dacă soțul tău te înșală, ultimul lucru din lume pe care vrea să-l facă este să vorbească despre asta cu tine. Așadar, atunci când introduci acest subiect în conversație, poate încerca să devieze și să evite. Pe scurt, partenerul tău va face tot posibilul pentru a te orienta către un alt subiect sau va schimba vina pentru ceea ce gândești și simți asupra ta.

Revista Presei