Crema pe care o folosește ducesa Kate Middleton pentru a se menține frumoasă. Costă doar 7 lei și se găsește și în România

25 feb. 2021
Crema pe care o folosește ducesa Kate Middleton pentru a se menține frumoasă. Costă doar 7 lei și se găsește și în România
Kate Middleton

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, soția prințului William este un reper când vine vorba despre frumusețe și simplitate. Aceasta preferă adesea să se îmbrace cu haine accesibile, pentru a da un exemplu femeilor din lumea întreagă că pot arăta foarte bine, chiar dacă nu beneficiază de bugete considerabile pentru garderobă.

Kate Middleton este mai mereu urmărită de paparazzii, iar britanii sunt deosebit de atenți la fiecare mișcare a acesteia. De altfel, ducesa este probabil cea mai îndrăgită figură regală a momentului, probabil și datorită faptului că încearcă permanent să fie cât mai aproape de sufletele oamenilor simpli.

Ducesa de Cambridge a apărut de mai multe ori în ținute extrem de accesibile, această rochie de la Zara de doar 50 de lei, fiind doar un exemplu de outfit, cu care a cucerit planeta. Însă puțini știu că aceasta folosește și produse cosmetice extrem de ieftine, pe care le achiziționează periodic.

Ce cremă ieftină obișnuiește ducesa de Cambridge să cumpere

Presa de peste ocean a scris despre faptul ca frumoasa Kate Middleton a fost văzută de mai multe ori cumpărând crema Nivea clasică, utilizată în special pentru pielea crăpată. Aceasta este un remediu excelent pentru a trata coatele, genunchii, călcâiele și mâinile, care au suferit în urma frigului sau a deshidratării. Textura este una octuoasă și ajută mult pielea.

Crema Nivea Clasică

Crema Nivea de acest tip se găsește în supermarketuri, dar și la numeroase farmacii sau online. În funcție de gramajul ei este și prețul, care începe de la 7 lei. Așadar un produc accesibil oricui, pe care ducesa se pare că îl preferă în anumite perioade ale anului.