Cresc pensiile! Vestea finalului de an pentru milioane de oameni: Anunț oficial de la Guvern

pensii3-465×215

Este vestea finalului de an pentru milioane de oameni! Se întâmplă din 2020. Liberalii anunță creșteri de pensii. Deja totul este oficial.

Vestea a fost dată de către un deputat PNL. Cristina Trăilă a dezvăluit că vor fi schimbări majore în 2020 cu veniturle pensionarilor.

Se schimbă legea pensiilor

Deputatul liberal anunță o nouă lege a pensiilor. Există pensionari, nu puțini la număr, care beneficiază de sume foarte mari, a precizat reprezentanta PNL. Deputatul PNL, Cristina Trăilă, una din apropiatele premierului Ludovic Orban, a făcut clarificări extrem de importante cu privire reclaculările care vor fi făcute în noua lege a pensiilor, pe care liberalii vor să o adopte, în locul celei în vigoare.

”Există o lege în vigoare. Așa cum a spus Premierul, o vom respecta, mă refer la majorarea punctului de pensii. Dar există și pensiile speciale, reglementate printr-o adevărată paletă de acte normative, care trebuie coroborate”, a spus Trăilă, conform Digi24.

Diferențe mari între pensii

”Trebuie să existe un singur act normativ care să reglementeze pensiile. În plus, există inechități care trebuie reparate. Există pensionari care primesc foarte mulți bani, dar și unii, nu puțini la număr, care beneficiază de sume foarte mari, ca urmare a pensiilor speciale”, a adăugat ea.

În privința nenumăratelor acuze venite dinspre PSD, ai cărui reprezentanți susțin că Guvernul liberal va tăia pensiile, Cristina Trăilă a negat totul. ”Pensionarii nici măcar nu mai trebuie atinși, din acest punct de vedere. Am spus-o foarte clar, de nenumărate ori, că nu vom tăia pensiile. Discuția cu nevoia unei noi legi a pensiilor, pe care PNL o va înainta, a readus în prim plan acuzele privind tăierile de pensii. Nici nu se pune problema.”, a dat asigurări reprezentanta PNL.

De altfel, atât Premierul Ludovic Orban, cât și Președintele Klaus Iohannis au arătat că guvernarea PNL nu ia în calcul tăierea pensiilor. ”Este o lege utilă în condițiile în care foarte mulți pensionari și conducători de instituții publice semnalează inegalități și inechități în actuala lege a pensiilor (…) asta nu este o chestiune care să se poată rezolva nici într-o lună, nici în două. Sunt convins că Guvernul Orban va face o analiză serioasă, atentă a chestiunilor și în măsura în care va fi nevoie de o nouă lege se va discuta la momentul potrivit” a declarat președintele Klaus Iohannis, cu privire la noua lege a pensiilor.

Revista Presei