Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Pro Tv! Ce a transmis celebrul jurnalist

11 ian. 2021
Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Pro Tv! Ce a transmis celebrul jurnalist

Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Pro Tv, titra întreaga presă în anul 2014. Emisiunea sa de suflet, pe care o prezenta de 9 ani, a fost scoasă din grilă, printr-o decizie a postului care a nu a fost deloc pe placul celebrului jurnalist.

Anunțul a fost făcut la acel moment chiar de CTP, într-un post-scriptum de la la finalul editorialului său din Gandul.info, „Obsedatul Deceniului”.

„P.S. „Întrucât cinefilii fideli emisiunii CineTePrinde mă întreba de ce nu mai prezint sâmbătă seară filme la Pro Cinema, îi anunț pe această cale că prin decizia postului, nu a subsemnatului, după 9 ani de difuzare neîntreruptă, CineTePrinde a încetat din viață”, a explicat jurnalistul.

Cel mai puternic influencer

Între timp, Cristian Tudor Popescu a revenit în trustul Pro de mai multe ori fie pentru a prezenta analize electorale sau fie pentru a comenta meciuri de tenis. Acesta are o colaborare și cu postul Digi24, unde este foarte apreciat și urmărit de public și scrie des pe contul său de socializare sau în publicația Republica, pe care a fondat-o împreună cu Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru.

CTP este unul dintre jurnaliștii care a câștigat lupta cu timpul. Mereu fresh, mereu pe subiect, mereu caustic, acesta continuă să vină cu replici memorabile. Siguranța cu care abordează orice tip de subiect, modul său inedit de a-și expune ideile l-au transformat într-un influencer extrem de puternic. Atât de puternic încât atunci când l-a umilit în direct pe directorul postului cu care colaborează, Digi24, nu numai că nu a fost sancționat, dar i s-a și construit o emisiune în care să se poată exprima după bunul plac.

Vezi și Cristian Tudor Popescu a trăit o dramă imensă în copilărie. Ce i-a făcut tatăl său? A refuzat să vorbească despre asta vreodată