Cristian Tudor Popescu o umilește crunt pe Diana Șoșoacă! Replici savuroase: ce a spus și despre susținătorii acesteia

24 feb. 2021
Cristian Tudor Popescu o umilește crunt pe Diana Șoșoacă! Replici savuroase: ce a spus și despre susținătorii acesteia
Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai influenți jurnaliști din România

Diana Șoșoacă se bucură de cea mai intensă promovare a unui politician din ultima perioadă. Aceasta este prezentă în toate discuțiile, iar circul pe care-l face constant aduce audiență, deci invitații fără număr în platourile televiziunilor. Fosta senatoare AUR nu ratează nicio ocazie de a se da în spectacol.

Ultimele descinderi au fost în Valea Jiului, pentru a-i susține pe minerii, care-și cereau salariile, iar ulterior a aterizat direct la Spitalul Marius Nasta, unde avusese loc un incident. Mai exact unul dintre aparate a scos fum, ceea ce a creat o panică generală, ținând cont de drama petrecută recent la Institutul Matei Balș.

Iritat la culme de modul în care Diana Șoșoacă a început să se certe de angajații de la pază, pentru că nu o lăsau să pătrundă în spital, Cristian Tudor Popescu a șters cu ea pe jos numind-o ironic „cascadă ulrătoare”. Mai mult CTP a spus că și susținătorii fostei senatoare AUR sunt oameni fără prea multă minte.

CTP o umilește crunt pe Diana Șoșoacă

„Această doamnă se deplasează de colo colo şi suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină din această ţară. Doamna Şoşoacă se duce ţintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înţeleg un lucru elementar, pentru că altfel nu ar mai băga-o în seamă, şi anume că doamna este parlamentar. Păi dacă eşti senator poţi să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te baţi în mod absurd. Este molozul minţii să apreciezi un om care se incaieră cu oamenii de ordine, care au un regulament de funcţionare.

Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR la alegerile din decembrie 2020

Ce vină au oamenii ăia? Ea se ceartă cu jandarmii, îi insultă, se bagă în ei aşteptând să o împingă cineva, să se întâmple ceva ca să urle cum este ea atacată, cum se urmăreşe să fie omorâtă de Guvern şi de oculta mondială. Trebuie să ai minte foarte puţină ca să iei de bun ce face acest personaj” a spus Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

„Cât de oligofren să fii”

Acesta susține că senatoarea face tot circul clasic pentru a ieși în evidență și pentru a ajunge la porţile instituţiilor de stat. Altfel ar acționa ca parlamentar incomod pentru Guvern, ceea ce ea nu face, respectând procedurile impuse.

„Nu mai este avocata de pe stradă, a fost aleasă parlamentar, ca senator independent poate să interpeleze, există această procedură. Ori dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice din Parlament pentru a critica şi a pune întrebări incomode Guvernului, ci se duce pe la porţile instituţiilor. Ori cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers drept luptă pentru cauza poporului împotriva trădătorilor de ţară?” a mai adăugat el.