Toggle Menu
  1. Home/
  2. Panoul de onoare/

Cristina Neagu scrie istorie pentru România! Haideți să o susținem! Ce a reușit românca

  1. Home/
  2. Panoul de onoare/

Cristina Neagu a câştigat în anii 2010, 2015 şi 2016 titlul de cea mai bună jucătoare de handbal din lume și a intrat în istorie ca fiind singura de pe glob care a reușit o asemenea performanță. Acum românca are șansa sa ridice și mai mult miza. A fost nominalizată din nou!

Și Isabelle Gullden, colega ei de la CSM Bucureşti, a fost anunțată marţi, de IHF că se luptă pentru titlul de Jucătoarea anului 2017. Cele cinci nominalizări la feminin le includ pe Cristina Neagu, Isabelle Gullden (Suedia), Nora Mork (Norvegia), Stine Bredal Oftedal (Norvegia) şi Nicke Groot (Olanda), scrie news.ro.

La masculin au fost nominalizaţi handbaliştii Sagor Sagosen (Norvegia), Nikola Karabatici (Franţa), Luka Cindrici (Croaţia), Domagoj Duvniak (Croaţia) şi Andy Schmid (Elveţia).

Fanii şi mass-media din întreaga lume vor putea vota în secţiuni separate pe site-ul Federaţiei Internaţionale de Handbal până în 20 februarie. Cristina Neagu a mai obţinut această distincţie de trei ori, în 2010, 2015 şi 2016. Nominalizările pentru anul 2017 au fost făcute în urma voturilor exprimate de experţi ai IHF şi de antrenori ai echipelor naţionale.

Haideți să o susținem toți pe Cristina Neagu și să o votăm! Merită acest titlu din nou! A demonstrat de fiecare dată că este cea mai bună din lumea și cea mai talentată! Și este româncă! Avem toate motivele să ne mândrim cu ea!

Puteti vota AICI!

Poate te interesează și…

Guvernul vrea să ne pună taxă pe borcane și sticle! Cât trebuie să plătim în plus

Iulia Albu făcută de râs de Delia. “O sa-i sara găina de pe brat Iuliei cand o sa vadă!”

Schimbare în top după 20 de ani! Care sunt astăzi cele mai puternice bănci din România

Simona Vecerdea/ Sursa foto: gsp.ro