Cristina Șișcanu a umilit-o în direct la Kanal D pe Grațiela Duban! Cum a făcut-o de râs pe aceasta

cristina-siscanu-gratiela-consiliu

Cristina Șișcanu și Grațiela Duban au fost colege la Survivor România. Ambele au făcut parte din echipa Faimoșilor și au fost eliminate din competiție, după ce colegii le-au nominalizat, iar publicul nu le-a salvat. Soția lui Mădălin Ionescu a fost prima care a părăsit competiția, după doar două săptămâni și a fost aspru taxată de fani pentru atitudinea din timpul emisiunii.

Invitată la Fan Arena, emisiune a Kanal D, moderată de Cosmin Cernat, aceasta și-a manifestat dezamăgirea cu privire la Grațiela Duban, pe care a umilit-o efectiv în direct, sugerând că nu are caracter. Cele două fuseseră apropiate încă înainte să plece spre Republica Dominicană și au promis că se vor susține reciproc.

Doar că Grațiela a uitat repede și a nominalizat-o pe cea care o ținuse de mână în avion și o ajutase să iasă dintr-un atac de panică. Cristina Șișcanu a taxat-o în direct pentru gesturile ei, care nu au fost deloc fair play și a arătat că actrița ar fi fost de fapt o ipocrită.

Cea de-a doua umilință

Grațiela Duban s-a apărat spunând că a votat pe baza unor principii sănătoase ale sale, mai exact că ar fi nominalizat sportiv. Cristina Șișcanu a umilit-o încă o dată și i-a arătat că minte pentru că ulterior a votat-o pe Elena Ionescu, care aducea cele mai multe puncte în competiție.

În urma participării la Survivor România, Cristina Șișcanu s-a ales cu imaginea șifonată pentru că a fost prezentată ca un fel de oaie neagră a competiției. În fapt, aceasta era doar stresată din cauza condițiilor grele și făcea eforturi să se adapteze. Ulterior fanii au revenit la sentimente mai bune, în ceea ce o privește. Grațiela încearcă și ea să-și refacă imaginea, însă momentan fanii nu par să o fi iertat pentru derapajele și jignirile pe care i le-a adus Elenei Ionescu.

Revista Presei