Cristina Spătar are un nou iubit! Este cu 21 de ani mai tânăr și fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor! Ce job are acesta și cum arată

06 ian. 2021
Cristina Spătar are un nou iubit! Este cu 21 de ani mai tânăr și fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor! Ce job are acesta și cum arată
Crisina Spătar a fost numită Regina R&B

La 47 de ani, Cristina Spătar a recunoscut că iubește din nou. Și iubește cu pasiune un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Este vorba despre Tiberiu Vărzaru, fostul iubit al lui Jeni Vadim Tudor, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor. Mult timp, artista a preferat să-și țină relația departe de ochii presei, dar de Revelion s-a decis să facă totul public.

„Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț”, a declarat Cristina Spătar, pentru Click!.

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru, iubitul ei cu 21 de ani mai tânăr

Cu ce se ocupă Tiberiu Vărzaru, iubitul Cristinei Spătar

Cei doi sunt împreună de patru ani. La bază, tânărul de 26 de ani este antrenor de fitness și timp de patru ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jeni Vadim Tudor. Cei doi păreau de nedespărțit și chiar se gândeau la căsătorie, dar apariția Cristinei în peisaj a stricat totul.

„E ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul”, spunea în anul 2017 fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor la emisiunea CanCan de la România Tv.

După divorț, Cristina Spătar a rămas fără niciun leu

Cristina Spătar a fost căsătorită în trecut cu Alin Ionescu, un prosper om de afaceri cu care are doi copii. După divorț, ea a fost nevoită să se mute din vila luxoasă în care locuia într-un apartament de bloc. Cel care a ajutat-o și moral și financiar a fost Tiberiu Vărzaru, cu care are o relație stabilă și astăzi.

”Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu. Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Toată lumea are un iubit, eu de ce să nu am?”, declara în urmă cu ceva timp Cristina Spătar.