CTP, acuzații șocante la adresa lui Beuran. Femeia arsă a fost un experiment. Dezvăluiri complete

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre cazul Floreasca și a adus o serie de acuzații grave la adresa celebrului chirurg, Mircea Beuran. Aceasta spune că medicul și-a pus rezidenții să o opereze pe femeia în stare gravă pentru a căpăta experiență întrucât aceasta „oricum murea” și totul a fost un experiment.

„Rămânea să-și bea cafeluța acasă duminica dimineața, deși semnase în clar ca fiind titularul operației. Operația o făceau sclavii lui Beuran, pentru că astfel de inși care vin dinainte de 1989 infectează spitalul cu această concepție adusă de dinainte de 1989 pe acești medici tineri. Rezidenții sunt sclavii lui. De ce nu au făcut operația medicii de la camera de gardă? Pentru că acest Beuran și-a pus ciracii să opereze pe un cadavru viu, după cum credea el, ceea ce era mai interesant să-ți faci mâna, ca experiment, decât un cadavru mort, dacă se poate spune așa.

Femeia era într-adevăr într-o stare gravă. Ce și-a spus Beuran: oricum moare – lucru pe care l-a și spus după aceea: a ars, dar oricum murea – ia să-i trimit eu pe cățelandrii ăștia tineri să-și facă bisturiul pe ea. De ce să vină medicii? Pentru că acestea sunt servicii pe care le face dl Beuran acestor inși ca să îi facă camarila în jurul lui.

Camarila, acei 25 de medici care, la fel ca acest Borcean, au sărit că lui Beuran i se extirpă scaunul de sub fese, dar niciunul nu s-a arătat revoltat că a ars o pacientă pe masa de operație la Spitalul Floreasca, cel mai mare spital de urgență din țară”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul este de părere că doctorul Mircea Beuran a venit în cele din urmă în sala de operații, dar nu pentru a salva pacienta, ci pentru a salva situația.

„Beuran nu a venit să o salveze pe pacientă și să efectueze greaua operație, a venit acolo să salveze situația, pentru că a fost sunat și i s-a spus: dom doctor, e groasă, a luat foc aia pe masă, ce facem? El a venit să scoată vopseaua, puțin îi păsa de pacientă, a venit de urgență pentru că se produsese acest incident înfiorător”, a afirmat CTP.

Revista Presei