CTP cutremură scena politică. Legătura expusă dintre Klaus Iohannis și Sorin Ovidiu Vântu. Dormiti linistiti, FNI veghează pentru voi

iohannis-trist

Cristian Tudor Popescu este cel mai influent jurnalist din România la ora actuală și nu se teme să-și spună opiniile. Acesta este foarte critic cu politicienii și nici Klaus Iohannis nu a scăpat. Ba chiar a fost taxat extrem de dur, în urma declarațiilor pe care le-a făcut după întâlnirea cu premierul Ludovic Orban, guvernatorul BNR Mugur Isărescu, și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Șeful statului a asigurat poporul că are soluții pentru toate și că va fi bine, doar că nu a venit cu niciun argument valabil, ceea ce l-a nemulțumit foarte tare pe CTP, care l-a comparat cu Sorin Ovidiu Vântu, care a stat mult timp după gratii, după ce a comis multe infracțiuni.

Cea mai celebră este țeapa numită FNI, prin care sute de mii de români au fost păcăliți și duși în faliment.

„’Avem soluții’. Asta e ca aia a lui Vântu, ‘Dormiti linistiti, FNI veghează pentru voi’. Asa si Iohanis, ‘Dormiti linistiti, avem solutii pentru voi’. Avem solutii. Ce-i asta?”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Jurnalistul a adăugat că aștepta de la Klaus Iohannis soluții concrete, nu doar vorbe goale.

Citește și:

Revista Presei