CTP șochează tot online-ul! Ce spune acesta despre Selly și Digi24

ctp

Selly a fost desemnat Influencerul Anului de către Revista Capital și a primit premiul „Campion absolut în online”. Prezent la Gala Eroilor Anului 2019, acesta a spus că majoritatea oamenilor greșesc că se gândesc la bani sau la locul 1 în loc să caute să aduce ceva nou pe piață. Un alt influencer de mare valoare, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, însă l-a luat la țintă pe tânărul vlogger, sugerând și că invitația acestuia la Digi nu a fost foarte inspirată.

Este surprinzător faptul că CTP a ales să vorbească, până și el despre noua senzație din online, Selly, însă probabil renumitul jurnalist știe că adolescentul este foarte căutat pe internet.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o

Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a spus CTP în emisiunea ”Cap limpede” de la Digi 24.

Mașina de lux a lui Selly

În urmă cu câteva luni cel mai de succes vlogger al României a împlinit 18 ani și și-a luat și permisul de conducere. Tocmai pentru că are mare succes, deci și bani, acesta și-a cumpărat mașina visurilor sale, un bolid de 70.000 de euro. Selly a postat fotografii cu noua achiziție, ceea ce i-a atras foarte multă invidie.

Probabil tocmai de aceea, la scurt timp a și făcut accident. Din fericire, el nu a pățit nimic, dar mașina a fost avariată, iar reparația va costa 5.000 de euro, mai ales că vloggerul nu apucase să-i facă nici Casco.

 

Revista Presei