CTP, umilit crunt de Selly în fața a peste 1 milion de oameni! Cum a râs celebrul vlogger de marele jurnalist

17 dec. 2019
CTP, umilit crunt de Selly în fața a peste 1 milion de oameni! Cum a râs celebrul vlogger de marele jurnalist

Toată lumea vorbește despre Selly în ultima perioadă, iar de când succesul lui a început să crească fulminant, a crescut și numărul vocilor critice. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei care au fost foarte caustici cu vloggerul de 18 ani. Aceasta și-a achiziționat recent o mașină de 70.000 de euro, cu care a avut și un accident. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Doar autovehiculul a fost avariat, iar reparația va costa 5.000 de euro.

CTP l-a făcut praf într-o intervenție la Digi24 criticând faptul că Selly și-a cumpărat o mașină atât de scumpă. Jurnalistul este recunoscut pentru faptul că, deși are bani, preferă să se îmbrace simplu și optează pentru tot ce este ieftin în general.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o. Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a spus jurnalistul în emisiunea ”Cap limpede” de la Digi 24.

Răspunsul lui Selly

Nici Selly, care a fost desemnat Influencerul anului – Campion absolut în online, de către Revista Capital, nu a rămas dator și l-a ironizat în noua lui melodie marca 5Gang, care a strâns în doar o zi peste 1 milion de accesări.

„Își ia mașină de 70 de mii de euro pe care dealtfel a și ciocnit-o. Sunt convins, are bani mulți. (…) Pentru mine este rău asta”, se aude vocea gazetarului Cristian Tudor Popescu la începutul melodiei.

„Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt preafericit ca Dani”, spune Selly.

„Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, mai spune Selly în versurile melodiei, care par adresate lui CTP.