Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Cu adevărat superb! Cum arată acum băiatul de 16 ani al lui Ștefan Bănică Junior! Seamănă cu celebrul său tată?

  1. Home/
  2. Entertainment/

Ștefan Bănică Junior continuă să aibă mare succes pe piața muzicală, iar sălile de spectacole sunt mereu pline când are el concert, în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Dar nu numai în carieră are succes, ci și la femei frumoase. Andreea Marin pare să fi fost marea lui dragoste, chiar dacă acum este foarte fericit cu Lavinia Pârva.

ReclamaO altă femeie care i-au cucerit inima la un moment dat a fost Camelia Constantinescu, un nume necunoscut publicului. Deși nu s-a afișat foarte mult cu ea, întotdeauna și-a luat fiul cu el peste tot și l-a arătat și fanilor, chiar dacă destul de rar. Bănică a preferat mereu să-și respecte viața privată și nu a dorit să ofere informații în acest sens. Asta nu înseamnă că presa nu le-a aflat.

Astăzi Radu are 16 ani și este un tânăr foarte frumos. Îi seamnă mult tatălui, iar cele câteva trăsături pe care le-a moștenit de la mamă l-au transformat într-un adevărat cuceritor. De altfel, el a și câștigat titlul de Mister Boboc la liceul unde este elev, reușind să se impună prin aspect fizic încă din primele zile de școală. Pe lângă Radu, Ștefan Bănică mai are și o fiică, Violeta împreună cu Andreea Marin.

ReclamaDeși cu Lavinia Pârva nu are copii, se pare că ar exista în plan un bebeluș. Totuși mai întâi, artistul trebuie să se pună pe picioare pentru că recent a trecut printr-o spaimă majoră. A acuzat dureri insuportabile de burtă și a fost operat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Din fericire, a fost externat destul de rapid și acum este bine, dar are nevoie de odihnă.

Poate te interesează și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook