Cu câți bani o plătește Kanal D pe Elena Marin pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România

de:
31 mai 2021
Cu câți bani o plătește Kanal D pe Elena Marin pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România
Elena Marin la Survivor România

Elena Marin are 33 de ani și face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România. A reușit să dea tot ce e mai bun în competiție și speră, la fel ca și restul concurenților că va câștiga premiul cel mare.

Dacă vă întrebați ce sumă încasează Elena Marin pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România, ei bine cei de la Kanal D o plătesc cu suma de 2.000 de euro.

Cine este Elena Marin

Puțini știu însă cine este Elena Marin și cu cum a ajuns cunoscută în lumea mondenă. Concurenta de la Surivovr România este dansatoarea Andreei Bălan.

Mai mult de atât, pe lângă pasiunea pentru dans, Elenei îi place și actoria, așa că a avut mai multe roluri în seriale și telenovele cunoscute de publicul larg precum ”Secretul Mariei”, ”Spitalul de Urgență”, dar și ”Burlacii.

Elena Marin a fost și asistenta tv a lui Mihai Morar în cadrul emisiunii ”Răi, da buni” care a fost scoasă din grilă.

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor România

Sumele încasate de concurenții de la Survivor România sunt diferite, în funcție de cât de cunoscuți sunt aceștia, dar și în funcție de cât de remarcați se fac în fața publicului în timpul competiției.

Concurenții sunt plătiți săptămânal, iar sumele sunt variate, însă conform surselor voceabanilor.ro, cel mai bine plătit concurent din echipa Fimoșilor a fost Jador.

Artistul a încasat pentru fiecare săptămână petrecută în competiție suma de 4.000 de euro. De cealaltă parte, același surse spun că Zanni nu ar încasa o sumă prea mare, în condițiile în care, protejatul lui Alex Velea nu a știtu să negocieze prea bine cu producătorii reality show-ului.