Cu ce politician celebru s-a iubit Denise Rifai! Nimeni nu a știut

07 feb. 2020
Cu ce politician celebru s-a iubit Denise Rifai! Nimeni nu a știut

Denise Rifai este cunoscută pentru ieșirile sale impulsive și pentru felul ei de a spune lucrurile în față. Prezentatoarea emisiunii „Legile Puterii”, pare o persoană foarte dură, dar în realitatea aceasta nu este deloc așa.

Recent, vedeta a vorbit despre bărbați și despre adevărații politicieni din România. Vedeta are și un top cu cei mai tari actori politici.

Adrian Năstase ocupă primul loc

„Cel mai frumos interviu al meu pe anul care s-a încheiat a fost cu Adrian Năstase. Acum, abia, ar trebui să fie om politic. Acum e trecut prin greutăți, e rodat, este foarte intelectual, foarte citit, e fain, are carismă de bărbat, are energie de bărbat, e viu. De abia de acum înainte e momentul pentru Adrian Năstase. A făcut și greșeli foarte mari, era mult prea superior. Acum e ce trebuie, mi-a plăcut foarte mult de el. E un tip foarte calitativ, îl plac foarte mult”, a răspuns Denise Rifai.

Pe locul doi se află Victor Ponta, despre care Rifai spune că este un bărbat adevărat.

„E viu, e dinamic, are nerv, știe politică, știe să întoarcă masa, discuția.(…) El e unicul care mă ține în alertă, trebuie să fiu atentă la el.(…) Este vreun lider de stat sau vreun om în funcții de tipul ăsta fără fie în legătură cu structurile secrete ale statului român? Eu spun că și Victor Ponta e tânăr, nu era gata să fie președinte când a candidat în urmă cu cinci ani. Acum abia e bărbat politic și să vedem de acum încolo ce face”, a spus aceasta.

Pe trei l-a clasat pe Florin Cîțu

„Ăsta ministru de Finanțe! Eu sunt economist la bază. Eu îl cunosc de mai bine de 10 ani. (…) Pe domeniul nostru este extraordinar de clar. Ca vibrație e un tip cald, calm, așezat, atent. Deci sunt fascinată de el. Eu zic să avem încredere în el. Îl cunosc pe el, îl cunosc în toată cariera asta politică, suntem apropiați și îmi place foarte mult că nu s-a schimbat. E același om. E chiar mai cald, e mai atent. (…) Omul acesta e un tip liber la cap, e un tip care are școală multă în el”, a adăugat Rifai.

S-a iubit cu un politician celebru

Este ciudat că printre favoriți nu se află și omul cu care s-ar fi iubit. Este vorba despre Orlando Teodorovici. Surse spuneau că cei doi nu se ascundeau și mergeau la evenimente importante împreună.

Totuși, pesedistul nu se află, iată, printre favoriții săi.