Cu ce se ocupă fiica lui Vladimir Putin. Adevărul neștiut despre Maria. Cum de a acceptat vaccinul pentru COVID

de: Ana Toma
15 aug. 2020
Cu ce se ocupă fiica lui Vladimir Putin. Adevărul neștiut despre Maria. Cum de a acceptat vaccinul pentru COVID

Ies la iveală detalii neștiute din familia lui Vladimir Putin. După ce președintele rus a anunțat că una din fiicele sale a testat vaccinul pentru coronavirus, în presa internațională au apărut mai multe informații despre familia acestuia, care până acum au fost bine ascunse. 

Puțini știu că fiicele lui Vladimir Putin și-au schimbat numele. Președintele rus are două fiice, Maria și Ekaterina, iar până în prezent, cele două au dos o viață retrasă, protejându-și intimitatea foarte bine.

Maria, care și-a schimbat numele Vorontsova, a absolvit Medicina și este specialiată în Endocrinologie, ea fiind cea care ar fi testat vaccinul pentru coronavirus.

Președintele rus nu a oferit mai multe detalii cu privire la fiica care a testat vaccinul, ci doar a precizat că are vârsta de 35 de ani și a avut mai multe simptome specifice coronavirusului.

”A avut febră 38. A doua zi a scăzut la 37 și apoi totul a decurs normal”, preciza Putin, potrivit ziarului italian Il Corriere della Sera.

Cu ce se ocupă fiica lui Putin

Viața Mariei este una activă. Potrivit surselor rusești, aceasta este implicată într-un proiect pentru construcția unui spital pentru 20.000 de pacienți în apropiere de Sankt Petersburg.

În același timp, alte surse preciează că aceasta își dorește înființarea unui centru pentru cercetări asupra genomului. Pe plan personal, Maria este căsătorită cu un antreprenor olandez și ar avea o fiică, însă Putin nu a discutat niciodată despre acest subiect.