Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Cu ce se ocupă și cum arată noua soție a miliardarului George Soros

  1. Home/
  2. Externe/

În România, miliardarul american de origine maghiară, George Soros este deja o adevărată legendă. Despre zecile de ONG-uri pe care le finanțează s-a scris mult, însă niciodată până acum nu s-au prezentat dovezi concrete care să ateste ce planuri macabre ar avea acesta cu România.

Soros a devenit celebru dupa ce, în anul 1992, a facut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursa pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritaţile britanice au fost nevoite sa scoata lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. Acum patru ani, miliardarul s-a casatorit a treia oara, cu Tamiko Bolton, consultant in domeniile educatiei si sanatatii, la nunta numarandu-se printre invitati si Christine Lagarde, Jim Yong Kim si Bono, scrie Business Magazin. Pentru Soros, om de afaceri, investitor si filantrop, care are o avere de peste 20 de miliarde de dolari, potrivit Forbes, acesta este al treilea mariaj, in timp ce pentru Bolton este al doilea.

Arestată pentru că și-a bătut iubitul

Dacă te uiți la chipul ei angelic, pare inofensivă și totuși nu este deloc. Sau cel puțin așa susține iubitul ei, care a cerut ajutorul Poliției ca să scape din mâinile ei. Celebra actriţa americană Heather Locklear, cunoscută mai ales datorită rolului din “Melrose Place”, a fost arestată în urma unor acuzaţii de violenţă domestică, dar şi din cauza unei agresiuni comise asupra unui poliţist, au anunţat luni autorităţile din California, citate de Press Association.

Biroul Şerifului din comitatul Ventura a precizat că artista în vârstă de 56 de ani a fost arestată în noaptea de duminică spre luni. Potrivit căpitanului Garo Kuredjian, citat de postul de radio KNX din Los Angeles, victima prezumtivă a violenţelor comise de Heather Locklear este iubitul artistei, care locuieşte împreună cu aceasta, scrie agerpres.ro.

Actriţa a fost arestată şi pentru faptul că a agresat fizic un ofiţer de poliţie. Vedeta americană a fost între timp eliberată pe cauţiune şi va trebui să se prezinte la o audiere la tribunal, programată pentru data de 13 martie. Heather riscă însă închisoarea pentru faptele sale și este greu de crezut că va scăpa fără nicio pedeapsă, mai ales că nu este la prima abatere.

Cristina Mihai/ Sursa foto: businessmagazin.ro