Cu ce se ocupă soția lui chef Florin Dumitrescu. Cine este, cum arată și cum au ajuns cei doi să fie împreună

de: Ana Toma
21 mart. 2021
Cu ce se ocupă soția lui chef Florin Dumitrescu. Cine este, cum arată și cum au ajuns cei doi să fie împreună

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre jurații showului culinar Chefi la Cuțite de la Antena 1. Puțini știu însă cine este femeia din viața acestuia și cu ce se ocupă. Talentul său clinar a fost cel care a cucerit-o.

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina, iar soția sa mărturisea recent că încă de la prima întâlnire, Florin Dumiterscu a încercat să o impresioneze cu talentele sale culinarea, lucru pe care l-a și reușit. Cei doi sunt împreună de multă vreme și se înțeleg mai bine ca niciodată.

Cu ce se ocupă soția lui Chef Dumitrescu

Dacă avă așteptați ca soția juratului Chefi la Cuțite să fie și ea o maestră în bucătărie, ei bine, ea se ocupă cu totul și cu totul altceva. Cristina este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog, dar pe lângă această pasiune, mai arte foarte multe lucrurir interesante de spus.

Recent, chef Florin Dumitrescu a vorbit despre prima întâlnire, care a avut loc în restaurantul în care acesta lucra. Cristina era acolo pentru a afla totul despre un nou fel de mâncare, iar de la o simplă întrevedere în interes de serviciu au ajuns la o frumoasă relaţie de iubire.

„După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus „mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!” Da’ de unde, am căutat-o eu!”, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu.

Cum l-a cunoscut pe chef Florin Dumitrescu

Cristina are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Pe lângă faptul că este un bucătar de excepție, aceasta îl consideră cun jurat ”sever, sexy și impulsiv”.

Totuși, un lucru o deranjează. Soțul ei este bine dispus mai tot timpul, iar pentru Cristina acest lucru poate fi enervant de multe ori, însă cel mai probabil pasiunea este cel care îl face să fie atât de fericit.

„Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu bună lui dispoziţie pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune”, a explicat Cristina.

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina

Florin Dumitrescu este împlinit

Cristina Sima și Florin Dumitrescu s-au căsătorit în 2014, după patru ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, lucru care le-a adus liniște. Dacă vă întrebați cum a fost cerută în căsătorie soția juratului de la Antena 1, ei bine cântăreţul Cristi Nistor fiind cel care a venit cu propunerea pentru Florin.

Bucătarul se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. El a mărturisit că trăiește toot ceea ce și-a dorit și împărtășește cu oamenii calitățile sale. De asemenea, juratul Chefi la Cuțite a declarat că nu își dorește mai mult decât are, iar tot ceea ce contează pentru el sunt doar momentele.

”Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge.

Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina personală de socializare.