Cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Detalii neștiute despre fosta iubită a lui Smiley: biografie, studii, job

de: Ana Toma
17 mart. 2021
Cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Detalii neștiute despre fosta iubită a lui Smiley: biografie, studii, job
Laura Cosoi

Laura Cosoi rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România, iar ultimul pictorial făcut a demonstrat acest lucru. Actrița a avut în trecut o relație cu Smiley, iar deși nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit, ea trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei.

Laura Cosoi are 39 de ani și este căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015. Cuplul are doi copii și este mai fericit ca niciodată. Cine este însă bărbatul care i-a furat inima și alături de care și-a întemeiat o familie? Puțini știu detalii depre activitatea acestuia și modul în care își asigură traiul.

Cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi

Soțul Laurei Cosoi este un om de afaceri respectat. El deține mai multe firme în domeniul cumunicațiilor, iar potrivit click.ro, este foarte pasionat de mașini de lux, motiv pentru care este dispus să plătească sume colosale pentru a le avea.

Cosmin Curticăpean este originar din Târgu-Mureș, însă treptat și-a extins afacerile la nivel național, iar mai târziu și în străinătate. Conform sursei citate, soțul Laurei Cosoi are activități atât în România, cât și în Germania și Austria. Pe lângă afacerile din domeniul comunicațiilor, acesta mai este și patronul unui salon de înfrumusețare din Brașov.

Deci, se poate spune că Laura Cosoi este împlinită din toate punctele de vedere, atât financiar, cât și profesional și emoțional.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticapean

Ce studii are Laura Cosoi

Acum că am aflat cine este soțul ei, trebuie să știm și ce studii are frumoasa actriță și cum a ajuns în televiziune. Laura Cosoi s-a născut la Iași, loc unde și-a finalizat și studiile. Ea a absolvit Facultatea de Asistență Socială în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, însă nu a profesat niciodată în acest domeniu.

La puțin timp după finalizarea studiilor superioare, Laura Cosoi a urmat și studii de actorie, iar acesta a fost drumul pe care l-a ales mai departe. Odată cu finalizarea studiilor, ea a jucat în mai multe seriale și filme de excepție.

Unul dintre cele mai cunoscute a fost serialul ”La bloc”, în care ajucat alături de Tili Niculae și Dana Rogoz. Laura Cosoi a mai jucat și în serialul ”Fete cu lipici”, dar și în producția ”Cu un pas înainte”.

Care a fost primul ei job

Laura Cosoi mărturisea într-un interviu că niciodată nu a avut un job constant sau un program fix și nu și-a dorit niciodată să meargă pe acest drum. Actrița povestea că a început să muncească în domeniul dansului, iar primii bani i-a câștigat în urma concursurilor de dans.

De asemenea, fosta iubită a lui Smiley a mai mărturisit că singura rutină pe care a avut-o a fost atunci când filma pentru seriale și trebuia să fie prezentă la ore fixe pe platou, însă nu a simțit niciodată presiunea, iar rutina o dă complet peste cap după cum a recunoscut și ea.

”Am făcut dans sportiv foarte mulți ani și din asta am câștigat primii mei bani, din participarea la concursuri. Apoi, spre adolescență dansam în fiecare weekend. Aveam momente artistice în cadrul evenimentelor importante la un restaurant din Iași.

Nu am avut un job constant, adică nu am lucrat niciodată de la ora 8 până la 18:00, deci nu am avut niciodată rutină în direcția asta. Singura rutină pe care am avut-o a fost în cadrul serialelor în care am jucat și unde evident trebuia să fiu la oră fixă în fiecare dimineață, dar terminam uneori mai repede, alteori mai târziu și nu am simțit niciodată ca fiind asta o presiune. Însă, rutina pe mine m-ar cam da peste cap”, mărturisea Laura Cosoi într-un interviu pentru cei de la Ejobs.