Cu cine a avut criminalul din Caracal relații intime? L-au pus să mimeze totul

gheorghe dinca

Scene șocante în cazul din Caracal. Gheorghe Dincă a fost pus să mimeze totul în cadrul reconstituirii. La fața locului, avocatul criminalul și unul dintre procurori au avut o discuție uluitoare.

Tonel Pop a declarat că Gheorghe Dincă a fost pus să mimeze actul în sine cu ajutorul unui manechin.

,,La un moment dat lui Dincă i se pune un manechin și mima sexul cu acel manechin. Să mimeze sexul cu acel manechin. I-am spus procurorului că manechinul nu corespunde dimensiunilor tehnice”, a declarat Tonel Pop la RTV.

Avocatul familiei Luizei Melencua mărturisit că procurorul i-ar fi sugerat să ia locul manechinului.

,,Nu vrei să treci aici, în locul manechinului, sub Dincă? Dacă nu-ți convine, treci aici sub Dincă”, ar fi spus procurorul, potrivit lui Tonel Pop.

Astăzi, criminalul din Caracal ar fi cerut să fie mutat singur într-o celulă. Oficialii îl suspectează că ar plănui să se sinucidă.

”Cererea sa, așa cum am citit-o în presă,  m-a surprins, pentru că îl știm ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile. Motivul pe care l-a invocat nu stă în picioare, existând suspiciunea că pune la cale o ieșire din scenă, cum îi zicem noi.

Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativă de sinucidere. Care este mult mai ușor de realizat dacă este pus singur într-o celulă. Practic, este imposibil să supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezența unor alți oameni cu el în celulă, ne ajută mult”, a spus un angajat al penitenciarului.

Revista Presei