Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

22 apr. 2021
Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Denise Rifai trăiește cea mai bună perioadă a vieții sale din punct de vedere profesional. Contractul cu Kanal D pentru emisiunea „40 de întrebări” i-a adus un plus de notorietate și un număr mare de telespectatori. Producția este copiată după una internațională și a prins foarte bine și în România.

Denise Rifai este una dintre vedetele care de-a lungul timpului a fost de multe ori parodiată, însă Ionuț Rusu este cel care a reușit să o interpreteze cel mai bine și să cucerească publicul de pe Youtube cu acest personaj. Invitat la Teo Show, actorul a fost pus față în față cu Denise, ceea ce l-a intimidat puțin.

A fost Denise Rifai căsătorită? Are în plan să facă acest pas?

Provocat de Teo să-o adreseze o întrebare personajului care i-a adus atât de mult succes, acesta a întrebat-o dacă este căsătorită sau dacă a fost. Comicul chiar a insistat și a vrut să știe și dacă are în plan acest lucru. Vedeta Kanal D s-a apropiat de el și i-a spus să o privească direct în ochi. Ionuț Rusu a părut pus în dificultate, dar a reușit să acopere momentul prin glumele sale, care au amuzat pe toată lumea.

Denise Rifai a răspuns că de fapt cea care vrea să o mărite și chiar să o cunune este Teo. Așadar Denise Rifai nu a fost căsătorită și nici nu este. La întrebarea dacă are în plan acest lucru în viitorul apropiat, vedeta a deviat de la subiect și le-a transmis telespectatorilor să se uite la emisiunea ei cu Cozmin Gușă, care i-a fost patron și mentor la Realitatea Tv.

Ionuț Rusu în trending Youtube cu Denise Rifai

Denise Rifai a lucrat mai bine de zece ani la postul de știri și a avut o relație foarte apropiat de cel care i-a fost acum invitat la Kanal D. De altfel acesta a fost și cel care a promovat-o intens și i-a dat chiar și o emisiune în prime time, în locul lui Rareș Bogdan. Aceasta a atras mereu atenția și s-a impus pe piață ca o prezență puternică în mass media.

De remarcat și faptul că video-ul cu întâlnirea dintre Ionuț Rusu și Denise Rifai de la Teo Show a intrat imediat în trending Youtube și a strâns aproape 500.000 de vizualizări în doar cinci zile. Vloggerul care parodiază diferite personaje se bucură de foarte mare succes în online și este unul dintre cei mai urmăriți din România.