Cu cine s-a iubit Măruță înainte să o întâlnească pe Andra! Au stat doi ani împreună: Este fiica unui cunoscut jurnalist

25 dec. 2019
Cu cine s-a iubit Măruță înainte să o întâlnească pe Andra! Au stat doi ani împreună: Este fiica unui cunoscut jurnalist

Secretul bine ascuns al vedetei ProTV, Cătălin Măruță, a fost devoalat. S-a aflat cu cine s-a iubit Măruță înainte să o întâlnească pe Andra! Cei doi au stat doi ani împreună. Fosta iubită a lui Măruță este fiica unui cunoscut jurnalist.

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Sunt împreună de 11 ani. Și totuși, vedeta ProTV a mai avut o iubită celebră înaintea cântăreței.

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul Cătălin Măruță, realizatorul emisiunii ”La Măruță”. Pe 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil, iar pe 23 iulie 2015, interpreta a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță pe numele Eva Maria Ioana.

Totuși, Andra nu este prima femeie celebră din viața lui Cătălin Măruță. Înainte să o cunoască pe Andra, Măruță a avut o elație de doi ani cu Iulia Ioanițoaia, fiica jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia. Ea era producătoarea emisiunii pe care vedeta PRO TV o prezenta în urmă cu mulți ani la TVR 2, ”Tonomatul de pe doi”.

Drumurile lor s-au separat atunci când Măruță a apărut în videoclipul Andrei, ”Băieții și fetele ce vor”, moment în care Andra și Cătălin și-au asumat dragostea.

În cadrul primei întâlniri cu Măruță, solista a declarat că este fana artistelor Whitney Houston și Gloria Estefan, un prilej prin care Cătălin, pentru a o cuceri, ori pentru a-i arăta cât sunt de compatibili, i-a spus că îi plac aceleași artiste. După ce au aflat că au gusturi muzicale similare, la finalul emisiunii, Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresionat de frumusețea și talentul ei. „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.