Cu cine s-a iubit Mirela Vaida în tinerețe! E un celebru cântăreț: Vedeta era o necunoscută

mirela vaida

Este dezvăluirea finalului de an. S-a aflat cu cine s-a iubit Mirela Vaida în tinerețe! Este vorba despre un celebru cântăreț. Vedeta Antenei 1 era o necunoscută atunci.

Una dintre cele ai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din România ascunde un secret amoros. Prezentatoarea ”Acces Direct” este căsătorită cu Alexandru, director comercial la o firmă din Sibiu, iar împreună au trei copii. Nimeni nu știa însă cu ce bărbat s-a iubit Mirela, înainte de a se căsători. Este un artist celebru de la noi.

Mirela Vaida s-a iubit cu un cântăreț celebru

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie. Actualului soț, care călătorește foarte mult, nu îi place să fie în centrul atenției.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea prezentatoarea de televiziune, conform viva.ro.

Înainte de a deveni doamna Vaida, Mirela s-a iubit cu un cântăreț celebru în România, la acea vreme. Vorbim despre anul2002, când vedeta Antena 1 era o artistă aflată la debut și avea un iubit mai cunoscut decât ea. Este vorba despre Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, pe mare val în acele timpuri. „Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name”, anunțau ziarele în 2003 despărțirea dintre Mirela și Claudiu.

Revista Presei