Culiță Sterp nu a mai rezistat! Ce a spus acesta despre colegele sale de la Survivor România? Are dreptate?

10 ian. 2021
Culiță Sterp nu a mai rezistat! Ce a spus acesta despre colegele sale de la Survivor România? Are dreptate?

Primul episod din Survivor România a însemnat audiențe record și un duel foarte frumos între Faimoși și Războinici, care s-au luptat pentru acoperiș deasupra casei lor improvizate și foc. În cele din urmă, Războinicii s-au impus cu 10-9, după ce au câștigat ștafeta în care vedetă a fost Roxana Ghiță.

Culiță Sterp și Jador au adus ambii câte două puncte pentru Faimoși în prima zi de concurs. Ambii au început în mare formă și ziua 2, când au adus din nou puncte pentru echipa lor. Nu același lucru se poate spune și despre fete, care s-au dovedit a fi mult mai slabe decât cele de la Războinici.

Singura care a părut că face față jocului în prima zi a fost Roxana Nemeș, restul fiind foarte slabe pe traseu și pierzând la mare distanță. În acest context, Culiță Sterp nu a mai rezistat și la testimonialele de după emisiune s-a arătat foarte dezamăgit de fetele cu care face echipă.

Culiță Sterp, dezamăgit de colegele sale

„La noi majoritatea băieților sunt buni, cu mici excepții. Nu același lucru se poate spune despre fete. Ele sunt majoritatea foarte slabe”, a spus acesta la emisiunea Survivor România de pe Kanal D.

În prima ediție, Culiță Sterp a spus că a venit la Survivor România ca să câștige și să-l răzbune pe fratele lui Iancu Sterp, care a pierdut în finală, după ce publicul a votat-o pe Elena Ionescu drept câștigătoare.

Culiță a mai spus și că atunci când va ajunge acasă va fi cel mai fericit pentru că va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată și urmează să nască în câteva luni. Posibil ca artistul să fie tot în Republica Dominicană și la acel moment.