Culiță Sterp și-a șocat fanii: își va face o intervenție estetică peste doar o săptămână. Ce vrea să schimbe la el celebrul cântăreț

culita sterp

Culiță Sterp lansează hit după hit și iubește din nou, după lungul șir de despărțiri și împăcări de Carmen de la Sălciua, fosta lui soție. Așa că se poate declara un bărbat împlinit. Are zeci de mii de admiratoare, dar puține știu că acesta are un mic complex pe care se pregătește acum să-l remedieze în cel mai scurt timp. Celebrul cântăreț de manele se pregătește de o intervenție estetică.

Fanii au fost luați prin surprindere de dezvăluirea lui Culiță Sterp, dar l-au încurajat să ducă procedura la bun sfârșit. Este vorba despre un implant de păr. Se pare că artistul îl moștenește pe tatăl său și a început să rămână fără podoaba capilară. Cum nu poate suporta așa ceva, imediat a decis să ia măsuri în acest sens.

Culiță Sterp, dezvăluire despre intervenția estetică pentru care se pregătește

De altfel nu este pentru prima dată când Culiță Sterp apelează la ajutorul medicului estetician pentru a-și remedia această mică problemă estetică. Acum trei ani a realizat această procedură și în Turcia, dar rezultatele nu au fost chiar pe deplin satisfăcătoare, ci doar rezonabile.

„Deci, datorită faptului că părul prost părăsește capul deștept (râde), ca să nu spunem invers… ce credeți, m-am gândit să-mi fac implant de păr a doua oară. Mi-am mai făcut implant de păr în Turcia acum 3 ani. Mi-am făcut doar pe aici pe lateral. Pot să spun că mi-a prins cât de cât bine, dar fiind o chestie ereditară, eu semăn cu tata, a început să cadă părul din creștetul capului foarte mult, am un gol foarte mare aici în vârful capului.

Poate că știți, ați mai văzut din poze. Acum sunt dat și cu o pudră care să-mi acopere golurile și m-am tot sfătuit cu prieteni și oameni care și-au mai făcut și am găsit cel mai bun doctor din Cluj Napoca.  Deja am puține emoții. Mai am o săptămână și ceva și o să merg să-mi fac implantul, așa că urmați-mi succes”, le-a mărturisit Culiță Sterp fanilor săi.

Revista Presei