Cum a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub: Te ia prin surprindere. Vedeta a mărturisit totul

de: Ana Toma
27 oct. 2020
Cum a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub: Te ia prin surprindere. Vedeta a mărturisit totul
George Burcea și Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea i-au șocat pe toți. Cei doi formează o relație de puțin timp și par mai fericiți ca niciodată. Acum, aceasta a vorbit pentru prima oară despre modul în care actorul a cucerit-o.

Viviana Sposub a mărturisit că nu avea în plan să trăiască o poveste de dragoste, însă ajunsă la ”Ferma”, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

“Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!. Și uite cum viața, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred că se aștepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul”, a spus Viviana într-un interviu acordat pentru Click.

Noua iubită a lui George Burcea a mai precizat că în momentul în care ”e vorba de sentimente” nimeni nu mai caută explicații. De asemenea, ea a mai adăugat că în prezent, actorul este colegul ei de apartament.

”George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament. Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în Fermă”, a spus Viviana.

Cum a cucerit-o George Burcea

Simplitatea a fost factorul cheie care a cucerit-o pe Viviana. Ea a mărturisit că George Burcea este o persoană care se bucură de tot ce îl înconjuară și știe să își arăte afecțiunea.

”Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția… Toată lumea a putut să vadă în Fermă cum e Viviana atunci când este îndrăgostită. Sunt o fată sinceră, naturală și fac mereu ceea ce simt, nu îmi pun opreliști.

Îmi arăt afecțiunea și mă bucur de reciprocitate. Eu sunt o persoană mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, îmi place să râd foarte mult. Așa că îmi plac mult oamenii care aduc veselia în viața mea. Dacă se întâmplă să fie și bărbat, atunci e și mai bine!”, a dezvăluit ea.

Povestea de dragoste a celor doi devine și mai serioasă, întrucât Viviana a precizat că va merge și acasă la părinții lui George Burcea.

”În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a mai spus Viviana.