Cum a reușit Andreea Bălan să rămână independentă financiar? Lecția dată tinerelor domnișoare

30 iun. 2020
Cum a reușit Andreea Bălan să rămână independentă financiar? Lecția dată tinerelor domnișoare

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite soliste din România, cu o carieră muzicală ce se întinde pe douăzeci de ani.

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan a hotărât să pună punct poveștii de dragoste pe care a avut-o cu fostul șoț și în urma căreia au rezultat două fete minunate. Cu toate acestea, Andreea Bălan a rămas puternică și independentă, atât moral cât și financiar.

Într-un clip pe contul său de Youtube, vedeta explică care e rețeta pe care o aplică și care a ajutat-o să rămână mereu independentă financiar și să-și permită mașini scumpe și o vilă de sute de mii de euro.

Spre exemplu, solista susține că nu îi place deloc să facă shopping și amână acest moment până în ultima clipă, când stilistul său personal „o obligă” să meargă la cumpărături.

”Am încercat pe cât posibil să amân această zi de shopping, mie-nu mi place nici să merg în magazine, dar nici să cheltui banii, îi țin la saltea, dar trebuie…(…) Atunci când dau cu cardul pe mine mă doare stomacul”, a spus ea pe canalul său de YouTube.

Andreea Bălan le îndeamnă astfel pe tinerele domnișoare la cumpătare atunci când vine vorba de înnoirea garderobei. Aceasta susține că preferă să pună banii la saltea decât să să îi cheltuiască pe haine care oricum se vor demoda în cel mai scurt timp.