Cum a umilit Mircea Badea un polițist! Dezvăluiri prezentatorului din trafic. Sper să nu fi răcit

mircea-badea-e1569317764158

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, a avut din nou probleme cu poliția. Acesta nu a scăpat de filtrele organizate de către oamenii legii, noapte pe străzi. Chiar prezentatorul a dezvăluit totul.

Cum a umilit Mircea Badea un polițist

Imediat după ce a terminat emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, În gura presei, vedeta a plecat spre casă. Nu a scăpat de filtrul poliției.

Bucureștiul s-a umplut de filtre de poliție care opresc atât șoferii, cât și pietonii, cerându-le actele necesare ieșirii din case.

Prezentatorul de televiziune de la Antena 3 a vorbit în emisiunea sa despre acest episod, în stilul caracteristic, mai ales că vremea nu era favorabilă și nu părea foarte încântat de situația în care se afla.

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit.

Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: ‘Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Doar puțin cât să ne auzim’, urla el. L-am deschis puțin. E bine așa, mi-a zis el, săracul și el speriat. Mi-a zis să lipesc documentele de geam.

Îi pun documentul așa, poooc! Se uită cu lanterna! Buletin aveți? Pun alea, scot buletinul. Îl lipesc de geam și începe să-mi spună CNP-ul prin stație. La un moment dat zice: e în regulă!”, a dezvăluit Mircea Badea episodul petrecut în trafic.

Revista Presei