Cum a umilit-o George Burcea pe Andreea Bălan? S-a întâmplat de față cu toată lumea. E din nou scandal

andreea balan george burcea

Este din nou scandal imens între George Burcea și Andreea Bălan. Din cauza pandemiei de coronavirus, războiul dintre ei este unul la distanță, în mediul virtual.

Andreea Bălan, umilită de George Burcea

George Burcea a avut din nou o ieșire extrem de dură la adresa mamei coopilor săi. Acesta a umilit-o pe Andreea Bălan pe un site de socializare. Fanii blondei au sesizat imediat un comentariu extrem de dur al lui George pe care l-au taxat.

George Burcea a făcut publice trei imagini pe care a scris mai multe mesaje, atacând-o în mediul online pe Andreea Bălan, după ce aceasta l-a blocat de pe contul de Instagram al Ellei, fata lor cea mare.

George a pus o poză cu actorul australian Dominic Purcell, imortalizat în timp ce face un semn obscen. Pe această imagine, artistul român a scris: “Domnu’ actor Dominic are copii acasă și arată mumu pe Insta. Păi ce exemplu dai, tu copiilor tăi, bre? Sper că te-a făcut praf presa. Și soția”, a scris George, cu referire clară la Andreea Bălan

Blonda nu s-a lăsat nici ea mai prejos și i-a răspuns pe măsuri. ”Mă ştiţi de mic copil şi am crescut în faţa voastră. Îmi place că sunt cunoscută şi nu mi-aş fi dorit altă viaţă.

Deşi «vedetismul», da, e frumos pe scenă, la tv, la evenimente, el vine şi cu părţi mai puţin plăcute pe care trebuie să le accept, iar statutul de persoană publică trebuie asumat.

Îmi asum că nu îmi aparţin, că viaţa mea este comentată, că oamenii vor să ştie ce fac şi cum fac. Îmi asum că trebuie să zâmbesc frumos în societate, să răspund politicos tuturor, să mă prezint în diverse locuri unde am promis că merg, chiar dacă prefer să stau pe canapea cu o cană de ceai.

Totodată, am şi responsabilităţi, nu doar să beneficiez de like-uri, fani şi contracte de imagine. Am responsabilitatea să ofer speranţă şi să fiu un exemplu pozitiv în momente mai puţin plăcute şi, pe cât posibil, să ajut şi să fac lucruri bune şi exemplare pentru cei din jur.

Ador să fiu pe scenă şi să ofer lucruri frumoase şi de calitate”, a scris vedeta pe instagram.

Revista Presei