Cum aplici șamponul? Este total greșit dacă ai procedat așa

18 ian. 2020
Cum aplici șamponul? Este total greșit dacă ai procedat așa

Părul este una din părțile cele mai importante ale corpului. Acesta este afectat până și de modul în care aplicăm șamponul. Știați asta? Iată cum trebuie să procedați!

Lucru acesta nu este important doar pentru păr și și pentru scalp. Pentru început, trebuie să umezești bine părul cu apă călduță, nu fierbinte. Apoi, aplică șamponul.

Șamponul trebuie aplicat în palme, frecat până face puțină spumă și întins pe firul de păr. Nu îl puneți direct la rădăcină! Trebuie să faceți un masaj circular, așa cum vi se face la salon, pentru a nu vă încâlci părul.

Șamponul trebuie aplicat de două ori. Clătiți și reaplicați.

Cum se aplică corect balsamul?

După ce l-ai spălat, părul trebuie clătit și stors. Nu clătiți cu apă fierbinte! Aceasta deteriorează firul de păr. Ulterior, uscați părul cu un prosop și aplicați balsamul. Astfel, soluția va avea un efect mai bun decât dacă o veți aplica pe părul deja clătit.

Lăsați câteva minute și clătitiți. Pentru uscare este recomandat să folosiți un prosop care absoarbea apa. Frecați puțin scalpul, dar nu pe fir în jos. Acest obicei deteriorează părul. Evitați să folosiți foarte des uscătorul de păr.

Dacă aveți părul deteriorat, ar trebui să folosiți tratamente pentru păr. În cazul în care este uscat la vârfuri, aveți nevoie de o mască hidratantă pentru a revigora varfurile.