Cum arată blugii care au devenit cei mai populari de pe planetă! Ce au special, cât costă și de unde pot fi achizționați

22 sept. 2020
Cum arată blugii care au devenit cei mai populari de pe planetă! Ce au special, cât costă și de unde pot fi achizționați
Photo by Erik Mclean on Unsplash

Publicitatea negativă este tot publicitate. Când vine vorba despre gusturi și fashion, inevitabil apar divergențe de opinii. Totuși de mult timp, o pereche de blugi nu a mai reușit să creeze un zgomot atât de mare în întreaga lume.

Casa de modă Gucci este cea care i-a lansat și se pare că nu a dat greș pentru că cererile sunt mari, în ciuda criticilor. Pantalonii spălați organic sunt împodobiți cu pete false de iarbă. „Acești pantaloni largi din denim sunt fabricați din bumbac ecologic, tratat pentru a obține un aspect pătat”, spune casa de modă în descrierea produsului.

Cât costă cei mai populari blugi din lume

Imediat au apărut și reacțiile, multe fiind opinii controversate în mediul online. Prețul este cel care i-a deranjat pe cei mai mulți, 680 de dolari.

„Wow, am două perechi pe care le pot vinde acum și pot spune că sunt la modă”, a scris un utilizator pe Twitter. Astfel de postări au curs pe toate rețelele de socializare și au fost numeroase, astfel că blugii Gucci cu pete de iarbă au făcut deja înconjurul lumii.

Popularitatea lor a adus și vânzări pentru că ce este controversat și inedit atrage. Blugii pot fi achiziționați și de cetățenii români dacă-i comandă pe site-ul casei de modă.