Cum arată Cătălin Botezatu după problemele de sănătate! Designerul e de nerecunoscut: Imaginea care îl trădează

Cătălin Botezatu a avut parte de mari probleme de sănătate în acest an. Din cauza acestora a ajuns pe masa de operație. Designerul s-a recuperat, dar acum e de nerecunoscut.

Prima lui ieșire în public a uimit pe toată lumea. Aceasta este imaginea care îl trădează.

Prima imagine cu vedeta după operație

Intervenția chirurgicală la care a fost supus Cătălin Botezatu în Turcia și-a pus amprenta pe designer. Creatorul de modă a fost de nerecunoscut la prima lui apariție în public. Se pare că vedeta ar fi trecut prin nu mai puțin de patru operații, cât a fost departe de țară.

Celebrul Cătălin Botezatu a avut parte de câteva luni foarte grele, pentru că a mers în Turcia, pentru a fi tratat de către medicii de acolo pentru cancerul la colon. Acesta a trecut prin clipe foarte dificile. A întâmpinat problemele de sănătate foarte serioase.

La prima lui apariție în public toată lumea a remarcat că a slăbit foarte mult, după operații. Specialiștii i-au extirpat o tumoră canceroasă, iar Cătălin Botezatu a slăbit chiar 14 kilograme, ca urmare a intervenției dificile.

În momentul de față pare că s-a recuperat, dar în perioada în care n-a fost prezent în lumina reflectoarelor, mulți dintre fani s-au întrebat ce se întâmplă cu acesta.

Cătălin Botezatu s-a afișat la brațul Ralucăi Bădulescu, jurata și colega sa de la emisiunea „Bravo, ai stil”. De altfel, Raluca i-a stat alături creatorului de modă și în clipele dificile, când s-a confruntat cu intervențiile din Turcia.

Evenimentul la care cei doi au participat împreună a fost unul ce a avut loc în sălile unui hotel din Capitală. Pentru a marca revenirea în forță a lui Cătălin Botezatu, colega lui de la Kanal D a postat și câteva imagini, pe contul său de Instagram. Invitații prezenți la respectiva petrecere, dar și internauții, au putut observa rapid că starea de sănătatea a lui Cătălin Botezatu e una bună.

Acesta a început să pună la loc kilogramele pierdute și a arătat foarte bine, într-o ținută extrem de elegantă. „Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, mărturisea Cătălin Botezatu, după operații, într-o emisiune TV.

Loading...

Revista Presei