Cum arată cea mai frumoasă mașină creată vreodată și ce marcă este

masini
Sursa imagine: Reuters

Perioada pandemiei a lăsat urme adânci pe piața auto, care este într-o scădere accelerată. Sute de mii de angajați au fost trimiși în șomaj tehnic, iar viitorul nu se anunță deloc unul strălucitor. Cu toate acestea sunt companii care s-au reinventat și au început să producă ventilatoare, de exemplu.

„General Motors trebuie să-și deschidă imediat uzina abandonată dintr-o prostie în Lordstown, în Ohio, sau o altă uzină și să înceapă să facă ventilatoare, acum. Ford, începeți să produceți ventilatoare rapid!”, le-a transmis Donald Trump.

În mod cert lumea se va schimba mult, în urma crizei globale care deja începe să se resimtă, deși valul epidemic este departe de final. Așadar probabil va mai dura ceva până când creativitatea marilor producător auto va fi pusă la încercare.

Într-un top din toate timpurile conduc, însă două modele vechi foarte apreciate.

1954 Mercedes-Benz 300SL – cea mai rapida masina destinata publicului larg. 1961 Ferrari 250 GT California – se spune ca este cea mai frumoasa masina creata vreodata, azi fiind una dintre cele mai valoroase masini de colectie.

Revista Presei