Cum arată femeia care a născut 44 de copii până la 36 de ani? I s-a interzis să mai rămână însărcinată

13 ian. 2020
Cum arată femeia care a născut 44 de copii până la 36 de ani? I s-a interzis să mai rămână însărcinată

Nu credeați că este posibil să naști 44 de copii? V-ați înșelat! O femei a sfidat legile naturii și a născut primii bebeluși la doar 13 ani.

Este vorba despre o femeie din Ugada, căreia i s-a interzis să mai nască. Mariam Nabatanzi a adus pe lume 44 de copii până la vârsta de 36 de ani. S-a căsătorit de la 12 ani, iar la 13 ani a născut gemeni.

Se pare că femeia suferea de o afecțiune genetică. Avea un număr mare de ovule. Aceasta a născut un număr mare de copii la fiecare sarcină. Ulterior, a născut șase perechi de gemeni, de patru ori tripleți și de cinci ori cvadrupleți. Dintre aceștia, a pierdut șase, iar pe ceilalți i-a crescut.

Medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată

Acum, femeii i s-a interzis să mai nască. Din cauza bolii sale genetice, nu avea voie să ia anticoncepționale. La 40 de ani, Mariam a suferit o intervenție chirurgicală pentru a nu mai rămâne însărcinată.

Femeia este numită Fabrica de copii.

Mariam a avut un destin tragic. Când era foarte mică, părinții au încercat să scape de ea, otrăvind-o, dar nu le-a reușit. Ulterior, aceștia au vândut-o unui bărbat, tatăl copiilor ei. Acesta era foarte violent și o lovea.

Femeia a avut grijă și de ceilalți copii ai bărbatului, făcuți cu alte femei. Soțul său obișnuia să dispară de acasă cu lunile. În final, acesta nu s-a mai intors la femeie. După 44 de copii, femeia spune că nu are niciun regret și îi consideră o binecuvântare.

Pentru a-i crește, Mariam a coafat mirese, a vândut ierburi, a făcut decorațiuni pentru evenimente, a copt prăjituri, etc. Dintre primii săi copii, unul a ajuns asistent medical, iar unul zidar. Femeia speră ca toți să meargă la școală și să devină doctori, profesori sau avocați, lucruri pe care ea nu le-a putut face niciodată.