Cum arată fratele lui Mihai Bendeac și cu ce se ocupă? Seamănă izbitor cu celebrul actor

02 dec. 2019
Cum arată fratele lui Mihai Bendeac și cu ce se ocupă? Seamănă izbitor cu celebrul actor
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și este de nelipsit în proiectele Antenei 1. Juratul de la iUmor pune suflet în tot ce face și putem spune că a moștenit asta din familie.

Recent, fratele său ne-a arătat că este cel puțin la fel de talentat. Andrei Bendeac și-a făcut apariția în emisiunea lui Mihai, cu un roast pe cinste.

Andrei, împreună cu câinele lui Mihai, Happy, au făcut un număr senzațional. Fratele mai mic al lui Mihai și-a făcut curaj și a apărut la TV, deși, spune el, nu se pricepe la televiziune: „Nici fratele meu nu se pricepe și totuși este aici.”.

Acesta i-a ironizat la greu personalitatea lui Mihai.

Imagini pentru andrei bendeac

„Am venit aici să spun ce gândește Happy. El este câinele lui Mihai și contrat așteptărilor nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai”, a spus mezinul familiei Bendeac.

Nici Cheloo n-a scăpat.

„Cheloo, tu îmi amintești de Tupac. De fiecare dată când se schimbă iarba pe Arena Națională, tu pac te duci să rulezi gazonul”, a spus Andrei.

Andrei Bendeac și Happy pe scena de la iUmor

Vezi mai jos roast-ul!

”Andrei a făcut ani de zile baschet, după care s-a apucat de fotbal american și a devenit cel mai promițîtor tânăr jucător din campionat, într-un an. Orice ar face, face foarte bine.”, a spus Mihai la finalul numărului.