Cum arăta în adolescență Celentano din Las Fierbinți? Imaginea recuperată după zeci de ani. Îl recunoști?

celentano

Celentano din Las Fierbinți, pe numele său real Adrian Văncică, a reușit să-și clădească un nume impresionant prin rolul magistral pe care îl joacă în producția de la PRO TV.

Deși actorul este cunoscut astăzi de o țară întreagă, puține informații se știu despre viața acestuia de dinainte de rolul de „bețivul satului” care i-a marcat într-un mod profund cariera.

De curând, Adrian Văncică a acordat un interviu celor de la carticusuflet.ro, acolo unde a vorbit, printre altele, de admiterea sa la facultate.

Cum arăta în adolescență Celentano din Las Fierbinți? Imaginea recuperată după zeci de ani. Îl recunoști?

„Eram Pardaillan. Eram de-asta, salvam lumea! Doamne! Cal n-aveam, dar in rest, le aveam pe toate! Cand aveam 18 ani, aveam plete, eram un romantic! Si-n comisie, la ultima proba era si Florin Zamfirescu, seful comisiei. Ei bine, in comisie erau toti: Sanda Manu, Albulescu, Bibanu, Cojar. Greii! Si cel mai mult a vorbit cu mine Zamfirescu”, a marturisit Adrian Vancica.

Potrivit actorului din „Las Fierbinți” acesta a reușit să impresioneze cu adevărat juriul atunci când a recitat o poezie proprie, scrisă după o decepție în dragoste.

„Si, zi-ne fabula, si zi-ne una si zi-ne alta! Si din vorba-n vorba m-a intrebat: ‘Tu scrii?’. ‘Am mai si scris’. ‘Si stii o poezie de-a ta?’. ‘Da’. ‘Si ne-o zici?’ ‘Hai sa v-o zic’. Adica asa au decurs lucrurile. Nu am fost genul: “ia ma, Nichita Stanescu, nu ma duc, ma, eu cu asa ceva, lasa ca ma duc cu o poezie de-a mea sa vezi ce fac eu…’ Nu. Pur si simplu asa s-au intamplat lucrurile. Si am zis-o. Si dupa aia au inceput sa-mi dea si teme. Schimba culoarea, nu mai e albastru, e rosu, n-o mai iubesti, in clipa asta te desparti de ea… Adica asa au decurs lucrurile. A fost frumos!”, a incheiat Adrian Vancica.

Pe internet  a fost publicată și o poză cu adolescentul Adrian Văncică:

 

Revista Presei