Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea? Tânăra a uimit pe toată lumea cu frumusețea ei

22 mart. 2021
Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea? Tânăra a uimit pe toată lumea cu frumusețea ei

La 51 de ani, Cristi Borcea se poate lăuda cu o viață în care a trăit cât alții în șapte. A fost căsătorit de trei ori și are până acum nouă copii. Din prima căsnicie cu Mihaela Borcea i-a avut pe Patrick (23 de ani), fiul cel mare, dar și pe gemenii Melissa și Angelo. A urmat apoi Carolyn (14 ani), care a rezultat din relație cu avocata Simona Voiculescu. Cu aceasta nu a fost căsătorit.

Din relația cu Alina Vidican au mai rezultat doi copii, unul procreat chiar în închisoare, iar cu ultima soție, Valentina Pelinel, încă trei copii. Absolut toți nouă sunt superbi, semn că Borcea a avut gene foarte bune.

Cine este fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Cea care a impresionat, însă în ultima perioadă cu trăsăturile ei superbe este Melissa, cea mai mare dintre fetele fostului acționar de la Dinamo. Aceasta are 17 ani și este extrem de frumoasă. Deși ar avea susținerea părinților, acesta nu s-a implicat deloc în viața publică. Ea a preferat să se dedice școlii și să ducă o viață normală, fără prea multă celebritate.

În schimb, tatăl său se bucură încă de atenția publică, iar aparițiile acestuia se lasă de fiecare dată cu ecou. Recent, el a acordat un interviu la Kanal D și a reușit să ducă emisiunea prezentată de Denise Rifai pe locul 1 în audiențe. Replicile fostului acționar de la Dinamo au devenit virale imediat. Unii s-au amuzat de ele, în timp ce alții și-au exprimat admirația sau dezgustul față de prolificul Cristi Borcea.

Cristi Borcea, replicile care au făcut turul internetului

La întrebarea dacă a lovit vreodată o femeie, răspunsul a venit tranșant și năucitor de sincer. Chiar și Denise Rifai a rămas surprinsă.

„Da, am lovit, dar Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela. Veneau tot timpul împreună la mine la vizită. Ele întotdeauna s-au înțeles foarte bine. La căminul conjugal… Pe Alina am lovit-o în alt context, dar nu cât am fost în penitenciar. Nu aveai cum să dai acolo”, a spus Cristi Borcea, care nu s-a oprit aici.

El a ținut să precizeze că nu a cumpărat tăcerea niciunei dintre cele trei soții ale sale. El le-a oferit totul, motiv pentru care s-a autointitlulat Dumnezeu.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea.