Cum arată Mirela Vaida în costum de baie? Este pentru prima dată când vedeta se expune așa

05 mai 2021
Cum arată Mirela Vaida în costum de baie? Este pentru prima dată când vedeta se expune așa

La 39 de ani, Mirela Vaida trăiește viața perfectă. Are un soț care o adoră, trei copii minunați și o carieră care a atins apogeul succesului. Prezentatoarea de la Acces Direct este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România în momentul de față și milioane de români o urmăresc la televizor sau pe rețelele de socializare.

Zilele acestea, Mirela Vaida s-a aflat într-o vacanță de lux în Egipt, alături de soțul său. Aceasta a vrut să se relaxeze, așa că a ales să meargă fără copii și a profitat din plin de frumusețile țării africane.

Mirela Vaida arată superb în costum de baie

De altfel foarte multe vedete au optat să meargă în zilele libere în această locație întrucât nu se află pe lista galbenă. Mai mult decât atât, Egiptul a devenit și foarte accesibil ca preț, iar zborul durează doar aproximativ trei ore.

Mirela Vaida a postat mai multe fotografii din vacanță și s-a arătat extrem de încântată de sejur. Ultima imagine o prezintă pe aceasta în costum de baie. Până acum, prezentatoarea de la Acces Direct a evitat să se expună în acest fel, însă arată superb.

Mirela Vaida nu are operații estetice

Fără niciun fel de operație estetică și cu trei copii, Mirela Vaida este într-o formă de zile mari. Aceasta a reușit să-și mențină silueta perfectă și tenul intact. Deși cariera ei este într-o continuă ascensiune și este implicată în foarte multe proiecte, acest lucru nu se vede deloc din punct de vedere fizic întrucât arată impecabil.