Cum arată pisica din Rusia cu puteri videcătoare? Costă 320.000 de dolari

Pisicile nu sunt pe placul tuturor, dar aceasta pare să fie doctor la casa omului. Costă 320 de mii de dolari pentru că are puteri videcătoare, susține cel care a postat anunțul de vânzare.

„Pisica mi-a spus într-un vis să o vând și să folosesc banii pentru o cauză nobilă”, a scris Georgy, proprietarul pisicii, pe un site de vânzări din Rusia, potrivit The Moscow Times.

pisica Rusia

 

Stăpânul susține că are pisica de doi ani și a găsit-o la mormântul unui vindecător din Siberia. A luat-o acasă și de atunci viața i s-a schimbat complet.

„Mi-a schimbat radical viața în bine.”, spune stăpânul.

 

 

 

„Ori de câte ori am îndoieli, am întotdeauna un vis în care totul devine clar și mi se spune ce să fac”, spune bărbatul.

Nu se știe dacă a avut succes, dar anunțul postat online are peste 11.000 de vizualizări, susține sursa citată. Un lucru este cert, nu ar fi vrut să vândă animalul de companie dacă viața sa s-ar fi schimbat în bine.

Anunțul l-a făcut celebru

Georgy a fost invitat la TV, în urma acestui anunț și a declarat pentru canalul de știri Moskva 24 că, în final, ar putea să ofere gratuit pisica.

„Am pus acest preț pentru a atrage atenția.”, a spus la Tv.

Loading...

Revista Presei