Cum arată primul SUV Coupe al Volkswagen? Imaginile și prețul mașinii, magnet pentru șoferi: Gigantul a dat lovitura concurenței

27 ian. 2020
Cum arată primul SUV Coupe al Volkswagen? Imaginile și prețul mașinii, magnet pentru șoferi: Gigantul a dat lovitura concurenței

Gigantul german Volkswagen s-a ținut de cuvânt. Primul Suv Coupe al companiei este peste așteptări. Imaginile, dar și prețul mașinii vor fi ca un magnet pentru toți șoferii. Gigantul a dat marea lovitură concurenței.

Volkswagen Atlas Cross Sport, cea mai așteptată mașină

Cu siguranță, Volkswagen Atlas Cross Sport era cea mai așteptată mașină. Nu a înșelat așteptările clienților. Au apărut deja primele imagini, dar și informatii oficiale ale noului Atlas Cross Sport. SUV-ul cu alura de Coupe al companiei germane ofera două motorizări cu puteri maxime de până la 276 de cai.

Mai mult, meniul disponibil cuprinde și cutie automată cu opt rapoarte, tracțiune integrală 4Motion, dar și ceasuri digitale Digital Cockpit.

Noul automobil a fost dezvelit oficial toamna trecută. Primul SUV Coupe din istoria companiei Volkswagen are și un preț accesibil, 30.545 de dolari. Noul Atlas Cross Sport combină un benzinar turbo de doi litri și 235 de cai putere cu o transmisie automată în opt rapoarte și un sistem de tracțiune față.

Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice frontale cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, plus camera pentru marsarier și sistem de infotainment cu display de 6.5 inch.

Clienții versiunilor superioare se vor bucura, de asemenea, și de tapițerie din piele, de instrumente de bord digitale și chiar de scaune față cu funcție de ventilație.

Mai mult, pentru persoanele dispuse să cheltuie 50.000 de dolari, primul SUV Coupe din istoria companiei Volkswagen pune la bătaie și o motorizare V6 de 3.6 litri, ce livrează tuturor celor patru roți 276 CP.

Noul Atlas Cross Sport este așteptat să-și facă aparițtia în showroom-urile din Statele Unite ale Americii în primul trimestru al anului 2020, ca o alternativa ceva mai stilată și performantă la modelul în șapte locuri Atlas.