Cum arată și ce performanță uriașă a reușit Sabrina Dumitrache, fiica lui Jean de la Craiova! Este superbă

02 ian. 2021
Cum arată și ce performanță uriașă a reușit Sabrina Dumitrache, fiica lui Jean de la Craiova! Este superbă
Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România

Nu arată deloc vârsta, dar Jean de la Craiova a împlinit în urmă cu mai puțin de două luni, 50 de ani. Acesta este căsătorit de o viață practic cu Paula, o fostă balerină și au împreună o fată, pe Sabrina Dumitrache. Tânăra are astăzi 23 de ani și nu-i place deloc să iasă în lumina reflectoarelor.

Dacă Jean este obișnuit cu scena, manelele și numeroasele apariții televizate în diferite show-uri sau emisiuni mondene, ei bine Sabrina a preferat să se dedice mai mult studiului. Aceasta a fost o elevă foarte bună în școala generală și chiar a reușit să ajungă la faza națională a Olimpiadei de Matematică, unde a obținut premiul 2.

Ce studii are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova

A intrat apoi la un liceu prestigios din Capitală, Ion Creangă, cu media 9.10, la secția Matematică – Informatică. Și aici a avut un parcurs foarte bun, mergând la numeroase concursuri la matematică, unde a obținut diferite distincții. Și la bacalaureat s-a descurcat foarte bine, reușind să obțină media 9,1, după ce a luat 8,75 la Limba Română, 9,35 la Matematică și 9,2 la Biologie.

Sabrina Dumitrache, fiica lui Jean de la Craiova

Dacă până la 18 ani, Sabrina a acceptat să mai apară pe la diverse emisiuni împreună cu tatăl său, apoi a preferat discreția totală. Tănăra este o studentă eminentă, iar Jean de la Craiova este foarte mândru de fiica lui. Vorbește rar despre viața privată în emisiuni, preferând acum să separe profesia de familie, dar nu ratează ocazia să arate cât de mult o iubește pe Sabrina, deși această nu este deloc o fană a manelelor.

Ce spune Jean de la Craiova despre fiica lui

„Am fată de 21 de ani. Are un prieten, e ok. Mai intrăm în şedinţă, e antrenată de mine şi de maică-sa, sper să fie ok. Cu cât ţii un copil care o pasăre… când i-ai dat drumul a zburat„, povestea Jean de la Craiova în urmă cu doi ani într-un interciu la Antena Stars.

„I-am spus: ai văzut cum te-am crescut. E timp să faci un rezumat şi să iei tot ce a fost mai bun. Eşti fată deşteaptă, eşti fata lui tata şi măcar 30% să ai de la mine. Unde e greu întreabă-mă„, a completat artistul, care în trecut mărturisea că fiica lui îi alege hainele și că ține foarte mult cont de opinia ei.

Mie îmi iau hainele în grabă, dar ultimul cuvânt îl are fiica mea, Sabrina. Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine. De această dată îmi luasem niște pantofi, tot maro, dar cu o talpă mai groasă și când m-a văzut, mi-a spus să-i schimb cu unii cu talpă mai subțire. Am ascultat-o. Ultimul cuvânt îl are fiica mea”, spunea acesta într-un alt interviu mai vechi.