Cum arată și cu ce se ocupă părinții lui Selly? Ce joburi au aceștia în viața de zi cu zi și de nu și-au lăsat fiul să facă liceul la București

06 mart. 2021
Cum arată și cu ce se ocupă părinții lui Selly? Ce joburi au aceștia în viața de zi cu zi și de nu și-au lăsat fiul să facă liceul la București

Selly și-a sărbătorit ziua de naștere, pe manele, în pandemie cu mai mult de 20 de persoane, motiv pentru care a și încasat o amendă de 15.000 de lei de la Poliția Română. Vloggerul nu a contestat-o, însă a ținut să transmită că legea este abuzivă și aberantă. Totuși suma pe care o va plăti este infimă, ținând cont de câștigurile uriașe ale acestuia.

Selly speră ca anul 2021 să-i aducă și primul milion de euro, iar până acum lucrurile evoluează bine, iar contractele de imagine curg unul după altul. Emisiunea pe care o filmează pentru Prima Tv, Selly Show se bucură și ea de aprecierea publicului foarte tânăr, astfel că toate afacerile îi merg bine tânărului care a împlinit 20 de ani în urmă cu câteva zile.

Ce joburi au părinții lui Selly

Numele meu este Şelaru Andrei, am 18 ani şi m-am născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, spunea Selly în urmă cu doi ani, când nu era atât de influent cum este acum.

Între timp a scos mai multe piese cu trupa sa 5Gang, un film comedie de Crăciun, care a avut încasări record și a publicat numeroase vlogguri, care au strâns milioane de vizualizări.

Selly împreună cu părinții lui

Părinții lui au fost destul de stricți cu el în adolescență, în sensul în care mama sa avea grijă ca fiul să învețe carte, iar tatăl i-a cultivat pasiunea pentru robotică. A câștigat multe diplome la olimpiade și concursuri școlare în școala primară și gimnaziu, iar apoi a intrat la cel mai bun liceu din Craiova.

De ce nu s-a mutat Selly la București

Atât mama, cât și tatăl său au dorit ca Selly să rămână acasă până la 18 ani pentru a se asigura că-și finalizează studiile cu bine, ceea ce s-a și întâmplat.

“Mă trezesc la 6, mă duc la școală la 7.30, încerc să acumulez cât mai multe informații acolo și apoi încep să rezolv din lucrurile care mai trebuie rezolvate. Uneori plec direct de la școală la București. Am o viață cumva pe fugă. Jumătate la Craiova, jumătate la București. Am decis să rămân la Craiova până termin liceul. Am o conexiune directă cu generația mea și astfel pot să le ofer exact ce-și doresc pe vlog”, spunea Selly într-un interviu pentru Capital când avea doar 18 ani.