Cum atragi în viața ta persoana pe care ți-o dorești? Bob Proctor explică în detaliu cum se aplică legea atracției în această situație

25 feb. 2021
Cum atragi în viața ta persoana pe care ți-o dorești? Bob Proctor explică în detaliu cum se aplică legea atracției în această situație
Bob Proctor este unul dintre autorii care au apărut in The Secret

Bob Proctor este unul dintre cei mai cunoscuți speakeri motivaționali din lume. Ajuns la 86 de ani, autorul de origine canadiană continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți dintre cei care-i urmăresc discursurile sau care participă la seminariile sale. Acesta a atins apogeul popularității sale, după ce a apărut în deja celebrul film „The Secret”, produs de Rhona Byrne.

Producția, care a depășit toate recordurile de audiență, prezintă numeroși oameni inspiraționali care explică în detaliu privitorului cum poate atrage binele în viața sa. Gândirea pozitivă, dublată de emoția constructivă sunt pe scurt cheile către prosperitate.

Bob Proctor are numeroase clipuri virale pe Youtube, în care explică celor interesați cum să atragă banii în viața lor, cum să-și îmbunătățeacă sănătate sau chiar cum să atragă persoana pe care un bărbat sau o femeie și-o dorește alături, pentru a-și întemeia o familie.

Cum atragi în viața ta persoana pe care ți-o dorești

Bob Proctor ne recomandă să luăm o foaie de hârtie și să desenăm în centrul acesteia un cerc. Acolo vom scrie „bărbatul” sau respectiv „femeia pe care mi-o doresc”. Din acel cerc, pornim mai multe ramificații, liniuțe, pe care le vom completa cu calitățile pe care ni le dorim la persoana respectivă.

Bob Proctor avertizează că nu trebuie să-i atașăm și o figură persoanei pe care dorim să o atragem pentru că asta înseamnă că am încerca să ne jucăm cu mințile altora, ceea ce este interzis. Am trimite imagini persoanei respective, în loc să trimitem mesajul în Univers. Persoana pe care ne-o dorim ar trebui să fie în primul rând liberă, apoi fericită, sănătoasă și așa mai departe. Puteți completa cu calitățile dorite.

„Universul îți va trimite exact persoana cu care ești în armonie. Dacă atragi ceea ce nu vrei, ar fi cazul să te uiți puțin la tine. În plus nu încerca să schimbi pe cineva. Dacă vei analiza cât de greu este să te schimbi pe tine însuți, îți vei da seama că a-l schimba pe celălalt este și mai greu și nici nu o să mai vrei acest lucru”, spune Bob Proctor.

Apoi cu această persoană pe care ne-am creat-o trebuie mental să facem diferite activități, iar Universul ne-o va trimite, mai spune celebrul autor.

Mai multe detalii în clipul de mai jos