Cum face bani Anda Adam! Nu din muzică! Nimeni nu a știut până acum cu ce se ocupă de fapt artista

anda adam

Anda Adam nu se plânge prea mult de această perioadă dificilă pentru toți artiștii. În lipsa concertelor și a evenimentelor, ea și-a petrecut timpul alături de micuța ei, gătind, făcând sport, curățeni și multe filmări pentru vlogul său.

De câte ori a fost nevoită să meargă la cumpărături, vedeta s-a echipat foarte bine, iar la întoarcerea acasă s-a dezinfectat, pentru a nu aduce microbi acasă.

Ce afaceri are Anda Adam

Puțini știu că Anda Adam nu trăiește doar din muzică. Ea s-a dovedit a fi și un bun antreprenor. Și-a pus pe picioare două afaceri care funcționează și în această perioadă de pandemie, chiar dacă nu la nivelul de altă dată.

„Din fericire pentru mine, mi-am mai creat două afaceri în paralel cu muzica și în perioada asta nu am o problemă gravă cu veniturile, dar bineînteles, că se simte și la mine o scădere. Am un brand de costume de baie de lux și vânzările online în perioada asta merg foarte bine și livrez inclusiv extern. Și fac și niste construcții, duplexuri de vânzare în zona Pipera-Tunari”, a spus cântăreața pentru Ciao.ro.

Revista Presei