Cum face bani Bianca de la Puterea Dragostei, după câștigarea show-ului de la Kanal D? Fanii ei vor să-i calce pe urme

25 aug. 2020
Cum face bani Bianca de la Puterea Dragostei, după câștigarea show-ului de la Kanal D? Fanii ei vor să-i calce pe urme

Bianca este câștigătoarea sezonului al doilea al show-ului Puterea Dragostei. Și, pe lângă notorietate, aceasta a câștigat și un premiu consistent în bani.

Asta nu o împiedică însă să caute să facă un ban în plus, motiv pentru care, și-a deschis o pagină nouă pe Instagram, acolo unde își vinde hainele.

„Vedeta își vinde hainele, pe care pe care nu le mai poartă, pe un cont de Instagram denumit Shop my closet Bibișorii (n. red. cumpără din dulapul meu). Acolo, frumoasa brunetă își postează diferite articole vestimentare pentru a le vinde, iar cele mai multe dintre cumpărătoare sunt, de altfel, chiar urmăritoarele sale,” notează Playtech.ro.

În sezonul al doilea al Puterea Dragostei, Bianca a format un cuplu cu Livian, de care s-a despărțit la scurt timp de la terminarea emisiunii. Pentru că a fost marea câștigătoare a competiției, Bianca Comănici a primit un premiu de 10.000 euro.

„Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n.red. Berna)”, a precizat bruneta, la Kanal D.

De altfel, Bianca Comănici a fost pusă la zid de Berna, cea care i-a fost prietenă bună în casă. Scandalul a pornit de la trofeul câștigat de aceasta. “A stat doi ani în casă doar pentru bani!”, a fost acuzată Bianca,” a adăugat Playtech.ro.