Cum faci să ai mai mulți bani? Urmează aceste reguli simple de viață ale celor mai bogați oameni

lei-ron-bani

A avea mai mulți bani este o dorință împărtășită de marea majoritate dintre noi. Însă, ca să primești ceva nu e de ajuns să-ți dorești, ci trebuie să și acționezi în acest scop.Tocmai de aceea, îți prezentăm în continuare câteva reguli simple de viață respectate cu sfințenie de cei mai bogați oameni ai planetei.

„Vorbeste mai putin. Asculta mai mult. Este un comportament care-ti aduce succesul, mai ales daca ai un business. Ascultand nevoile oamenilor, vei constientiza ce e bine si ce nu in afacerea ta.

Desfasoara activitati in afara biroului. Nu trebuie sa stai la birou 8 ore din 8! Cauta activitati conexe, care sa iti schimbe perspectiva, sa te ajute sa alungi plafonarea. Ai putea sa comunici cu clientii sau sa te intalnesti cu diversi experti. Pe langa, iesirea din comunul cotidian, iti vei extinde nivelul de cunostinte.

Cum faci să ai mai mulți bani? Urmează aceste reguli simple de viață ale celor mai bogați oameni

Invata cand sa spui stop. Nu te afunda in munca 15 ore din 24. Oamenii bogati nu fac asta. E esential sa separi munca de viata personala. Altfel, vei ajunge la un nivel de epuizare teribil. Te poti chiar imbolnavi grav! Asadar, cand ai terminat munca, fii sigur ca, in acea zi, te vei deconecta de la ea!

Invata mereu lucruri noi. Societatea moderna este in continua schimbare. Practic, trebuie sa inveti mereu lucruri noi. Inovatii si tehnologii apar aproape zilnic. Iar daca doresti sa ai succes financiar, trebuie sa ramai ancorat in realitatile inconjuratoare. Cartile, prelegerile, videoclipurile si podcasturile te vor ajuta in acest sens,” notează aflăcum.ro.

Alege prietenii cu atentie. Începe să reevaluezi prieteniile. Observă care sunt oamenii care te ajută și care sunt cei care te trag în jos. Dacă îți dorești mai mulți bani, înconjoară-te de acei oameni care te pot ajuta să-ți îndeplinești scopul.

„Cauta mai multe surse de venit. Cei mai multi oameni cred ca miliardarii lumii cheltuie fara masura. Nu e deloc asa. Acestia stiu sa faca bani si sa nu-i iroseasca! Mai mult, sunt capabili, sa dezvolte afaceri secundare( investitii, dividende ori imobile).

Petrece timpul cu inteligenta. Incearca sa petreci timpul util pe internet. Adica sa te dezvolti, utilizand ecranul laptopului din fata ta pentru chestiuni care te vor ajuta. Poate fi vorba despre dezvoltare personala, sanatate, voluntariat, crearea de retele etc. Orice simti si crezi ca ajuta.

Citeste in mod cotidian. Oamenii bogati aleg sa citeasca online. 88% dintre cei bogati citesc cel putin jumatate de ora pe zi. Cam orice, de la literatura de autoimbunatatire pana la stiri, te poate ajuta sa iti maresti nivelul de cunostinte, ceea ce te va face mai deschis si te va ajuta la lucru.

Pune-te pe primul loc. Ai grija de mintea si de corpul tau, in fiecare zi! Fa sport si meditatie. Te vei relaxa, te ve incarca pentru o noua zi. Evident, nu uita sa mergi sistematic la medic chiar si pentru controale de rutina. Doar un om sanatos poate avea succesul dorit!

Fa-ti mereu un plan. Noteaza intr-o agenda(nu conteaza daca e pe suport de hartie sau electronica) scopurile pe termen scurt si lung, dar si visurile! Scrie chiar si gandurile zilnice, cu bune si cu rele,” adaugă aflacum.ro.

Revista Presei