Cum îți păstrezi mereu încălțămintea albă! Metoda minune cu un ingredient banal

07 mart. 2020
Cum îți păstrezi mereu încălțămintea albă! Metoda minune cu un ingredient banal

Există o soluție incredibilă prin care puteți salva orice încălțăminte albă sau deschisă la culoare. Pantofii sport albi sunt printre cei mai căutați de pe piață, însă aceștia sunt și cei mai greu de îngrijit. Cu soluția banală de mai jos puteți să îi curățați până vor arăta aproape noi.  

Soluția simplă cu bicarbonat de sodiu care îți face încălțămintea albă

De acum, curățatul și îngrijitul adidașilor albi nu va mai fi o povară, deoarece bicarbonatul promite să scoată orice pată și să protejeze încălțămintea pentru a evita spălările repetate la mașina de spălat care pot deteriora țesătura și strica talpa. Ce aveți de făcut este extrem de simplu și ușor de realizat. Pentru început, aveți nevoie de o farfurie, o periuță de dinți, o cârpă și un plic de bicarbonat de sodiu.

Cum se curăță petele de pe adidașii albi

Folosește o cantitate serioasă de bicarbonat de sodiu pe care îl pui în farfurie. Adaugă treptat apă până în momentul în care obții o pastă omogenă. Aceasta se folosește apoi pe petele de pe încălțămintea albă. Insistați cu o periuță de dinți până pata dispare. Ulterior, ștergeți încălțămintea cu o cârpă și gata. Pantofii albi sunt aproape noi! Puteți încerca această pastă și pentru curățarea altor obiecte, cum ar fi bucătăria sau zonele afectate de grăsime.

Mai mult, bicarbonatul se poate folosi și pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute din frigider, din bucătărie și chiar din încălțăminte. Mai mult, puțin bicarbonat pus în mașina de spălat pentru a face hainele mai curate.