Cum s-a pozat nora lui Dragnea? Toată lumea a văzut-o. Ce a făcut în timp ce socrul ei este închis

06 nov. 2019
Cum s-a pozat nora lui Dragnea? Toată lumea a văzut-o. Ce a făcut în timp ce socrul ei este închis

În timp ce socrul ei, Liviu Dragnea, este la închisoare, ispășind o pedeapsă de 3 ani jumătate, nora sa se pozează în paradis. Dragnea JR și-a dus soția într-o locație de vis.

Cei doi se află în vacanță, în Thailanda. Soția lui Valentin Dragnea a postat o fotografie în care admira peisajul de la etajul 55 al unui zgârie-nori.

Valentin și partenera sa de viața au ales ca destinație capitala Bangkok. Fiul lui Liviu Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu s-au căsătorit după o relație de cinci ani. Cununia religioasă a avut loc la Palatul Snagov.

Tatăl miresei este preotul Dionis Tătulescu. Acestaacondus-o la altar în ziua nunții.

Fiul lui Liviu Dragnea s-a căsătorit. Imagini de la eveniment

Nora lui Liviu Dragnea a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finală. Din păcate, aceasta a obținut un punctaj mic. Gina s-a clasat pe locul 20 din 23 de participante.

Cum arată Gina, nora lui Liviu Dragnea

Se pare că familia fostului lider al PSD nu o duce rău deloc. Recent, s-a scris că Gina și-ar fi cumpărat un bolid de lux. Este vorba despre un Lamborghini Gallardo Spyder de culoare albastră. Mare scandal a ieșit în momentul în care aceasta a parcat bolidul pe un loc destinat persoanelor cu handicap, din parcarea Consiliului Județean Teleorman.