Cum scapi de mahmureala de după 40 de pahare în 10 minute. Secretul barmanilor

08 mart. 2020
Cum scapi de mahmureala de după 40 de pahare în 10 minute. Secretul barmanilor

Se spune că luni, 9 martie, bărbații trebuie să bea 40 de pahare de vin pentru a avea noroc tot anul. Cu toate acestea, cei care țin cu orice preț să respecte această tradiție riscă se se îmbete serios. Acesta este și motivul pentru care vă prezentăm mai jos un mod eficient prin care puteți să scăpați de mahmureala după 40 de pahare de vin sau orice altă băutură. Ce aveți de făcut. 

Ce este mahmureala și ce prespune

Dacă nu știați asta până acum, alcoolul nu face bine corpului uman, mai ales atunci când este consumat în cantități serioase. Mahmureala este de fapt reacția naturală a organismului care se resimte de la consumul de alcool. Aceasta presupune o deshidratare a corpului combinată cu scăderea nivelului de vitamine și minerale din organism. Acesta este și motivul pentru care începutul oricărei mahmureli trebuie acompaniat de o doză importantă de vitamine care să contracareze senzația de cap greu, greață și oboseală.

Cafeaua, primul sfat al specialiștilor

O cafea sănătoasă poate ajuta corpul să scape de durerea de cap specifică oricărei mahmureli. Cu toate acestea, trebuie să țineți minte că acest lichid este un diuretic puternic, motiv pentru care vă va dezhidrata și mai rău. Orice cafea băută după mahmureală trebuie urmată de mai multe pahare de apă pentru rehidratarea organismului. De asemenea, ce ajută cel mai mult la o revenire rapidă după o mahmureală este să îți pui corpul în mișcare. O serie de exerciții fizice vor ajuta la eliminarea toxinelor din corp, indiferent câtă oboseală este în organism.

Fructele proaspete, remediu simplu și eficient

Mai mult, după antrenament trebuie să consumi ceva ușor și sănătos, cum ar fi verdețurile bogate în vitamina B, de exemplu spanac, pătrunjel, broccoli sau sfeclă. De asemenea, se poate consuma un suc de portocale sau alte citrice bogate în vitamina C, deoarece aceasta contribuie din plin la descompunerea rapidă a alcoolului din sânge. Mai multe fructe proaspete pot aduce același rezultat. Zahărul natural din fructele naturale ajută la revigorarea organismului. Bananele sunt bune pentru aciditatea din stomac, iar magneziul din ele relaxează vasele de sânge. De asemenea, cel mai vechi remediu este moarea de varză sau murăturile, care ajută să speli stomacul și să îl eliberezi de presiunea alcoolului. Pentru durerea de cap sunt recomandate compresele calde pe frunte alături de o baie sau un masaj.