Cum se comportă Alex Velea cu fiica Antoniei! S-a aflat adevărul. Antonia, fără cuvinte

Antonia a rămas fără cuvinte. Chiar partenerul ei de viață, cunoscutul Alex Velea, i-a făcut o surpriză de proporții. Tot adevărul s-a aflat după ce Antonia a dat cărțile pe față.

Antonia, dezvăluiri despre Alex Velea

Antonia trăiește poate cele mai fericite clipe din viața ei. După ani de zile în care a stat departe de fiica ei din prima căsătorie, Maya, acum micuța a ajuns acasă la cântăreață.

Artista aștepta de foarte multă vreme ca fiica ei, Maya, să vină la ea. După despărțirea de Vincenzo Castellano, fiica lor a rămas în grija bunicilor din Italia. Antonia a fost separată de fetița ei o perioadă, iar cele două se vedeau destul de rar din cauza programului încărcat al vedetei.

Deși între ele erau sute de kilometri distanță, Antonia și Maya se sunau în fiecare zi, iar relația pe care o au este una specială. Antonia nu s-a împăcat cu distanța și a luptat pentru Maya până când a reușit să câștige custodia micuței sale. Deși procesul nu s-a finalizat și durează de ani buni, Maya a venit în vizită la mama ei.

Antonia își răsfață fiica și este extrem de fericită să o aibă lângă ea. Cele două au fost împreună la salonul de înfrumusețare și se distrează de minune pe rețelele de socializare.

„Aceasta este literalmente una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, jur! Te iubesc!”, i-a spus Antonia fiicei sale, Maya.

În vila de jumătate de milion de euro pe care Antonia și Alex Velea au cumpărat-o recent, Maya are camera ei. Artista i-a pregătit micuței o cameră așa cum și-a dorit dintodeauna.

Maya, care a ajuns deja la vârsta de 10 ani, se înțelege de minune cu Akim și Dominic, copiii pe care Antonia îi are cu actualul partener de viață, Alex Velea.

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui 2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya.

Vedeta e cea mai ferictă pentru că Alex și micuța Maya se înțeleg de minune. „Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a dezvăluit Antonia, conform viva.ro.

Revista Presei